Fanousi, sakra, dyt to jsou dva centimetry stverecni pshcka a trochu glaspapiru, pripadne jen ostryho noze. Takovy kraviny snad nepotrebujes spesnym vlakem z vimperka
Něco pro Vás všechny - je to ze školních lavic, na výtvarce dělali Vánoční přáníčko. Nedalo mi to a musím se s ním podělit, nu řekněte sami, není kouzelné???
Tak klucí přeju hezký velikovánoce krásnej novej rok a hodně povedených funkčních projektů a nakonec hodně zdraví ať můžem běhat po lesních expedicích :BYE: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE: :BYE:
Dekuji za přání a samozřejmě oplácím stejnou mincí - krásné Vánoce, bohatou nadílku pod stromečkem, šťastný a úspěšný rok 2016 a mnoho zdařilých projektů :-)
Tematicky snad jen od revellu polickovku minika 1:24... Premitam zdali bude mr bean verze nebo jak se don pustim. Prijemne odreagovani od rangeeho..
:-D A foukaci harmoniku s drzakem na krk. Chci se naucit hrat na kytaru a zaroven do toho foukat na harmoniku. To kvuli Michalovi, pac on z toho udajne jihne a ja mam furt skraloup
Hele, kleště jsou super, sám je taky mám, vždyť víš. Pistole je taky radostný dárek (plynovka? jsem ňouma a nevyznám se v tom), ale u mě jednoznačně zvítězila ta letovací sada!
Sám jsem po takové taky koukal, tak pak poreferuj, jak jsi napojil, jak funguje a jestli stojí za koupi :-)
-------- Á, tak nic, promiň. Az po odeslání příspěvku jsem si na pistoli všiml toho označení 0,4 Joule ;-) Takže vzduchovka na CO2? Sory, jak jsem psal, tohle jde opravdu mimo mě :-D
Taky jsem na to letování zvědavejh. Už mám v hlavě co všechno sletuju, ale jak se znám a vím kolik je volného času, tak to nebude tak horký :-D Ale samozřejmě se toho trochu bojím, ale jsem kluk šikovná a tak se to poddá, LEE frames ze mě asi nebude, ale snad do budoucna nebudu potřebovat otravovat Bifiho s rámama... To víš, napřed Gábince celopboudu na Chevíka, Pak nějakej ten nárazníček Matějovi na Defa a až to budu trochu umět, tak orámovat Actrose, sobě vylepšit nárazníčky, Tondovi budu v zimě přestavovat komplet auto sakum prdum, tak to bude ještě spousta nápadů.... Takže otestováníčko bude ažaž!
Jo a moji mládežníci tak nějak pod stromkem našli kuličkovku Colta a druhej Smith&Wesson, a tak se na tatínka usmálo štěstí a taky tam jednu našel :-D Samozřejmě manuálku, abych dětem stačil. Není to sice jako za starejch časů, kdy jsem v pětadevadesátkách se svým našláplým Marujáckým AKM-SU běhal po Mokrým a tak různě, ale klucí povyrostou, bude líp...