Ježíšek v poho. Krom spotřebních věcí (jako flaška, nebo placatka, nebo kartáč lahvoňů), jen
a pak taky

a na závěr něco na letování

Tak jsem na to letování zvědavej. Už mám v hlavě co všechno sletuju, ale jak se znám a vím kolik je volného času, tak to nebude tak horký :-D Ale samozřejmě se toho trochu bojím, ale jsem kluk šikovná a tak se to poddá, LEE frames ze mě asi nebude, ale snad do budoucna nebudu potřebovat otravovat nějakého Bifiho s rámama... To víte, napřed dcerce Gábince celopboudu na Chevíka (už jsou jí tři tak má auto takřka po kupě, po novým roce doufám vyjede do Vimperka po svejch). Pak sletuju nějakej ten nárazníček nejstaršímu Matějovi na Defa a až to budu trochu umět, tak si orámovat svýho MB Actrose, na SCXu si vylepšit nárazníčky, prostřednímu Tondovi budu v zimě přestavovat komplet auto sakum prdum, tak to bude ještě spousta nápadů.... Takže poletováníčka bude ažaž!
Jo a ti moji dva mládežníci tak nějak pod stromkem našli airsoftku Colta a druhej Smith&Wesson, a tak se na tatínka usmálo štěstí a taky tam jednu našel
:-D Samozřejmě manuálku, abych dětem stačil. Není to sice jako za starejch časů, kdy jsem v pětadevadesátkách se svým Marujáckým AKM-SU běhal po lesích, ale klucí povyrostou, bude líp...