Ahoj kluci. Už jsem dlouho nic nenapsal. Předem děkuji za pochvaly. Moc se toho nebojím, protože, tak nějak hrozně jezdím od počátku a vlastně díky tomuto je Tacoma, za ty léta odolná. Občas člověku hrábne a dá mu napít :lol: Už jsem i od tohoto ježdění drobet zmoudřel, ale občas mě to chytne a to bylo i u toho videa. Ale byl to i takový test odolnosti.
Romčo mám fakt nejvíc radost z těch tlumičů. To změkčení a fakt hodně a viditelně Tacomě prospělo. Ty náklony se mi líbí strašně. Někdy to je až neuvěřitelné. Tedy myslím si, že je to hlavně těmi tlumiči :-p Váha se zas moc nezměnilo a 140g navíc v zadních kolech asi také. Fakt jsem z jízdních vlastností nadšený.
Lukáši děkuji za nahlášení stránek s chybějcímy fotkami a co nejdřív se pokusím napravit. To je přesně co potřebuji a za to fakt dík. Usnadní to hodně práci s opravou a hledáním :FRIENDS:
Něco nového musím hodit do placu :hura:
Bluetooth minireprák - Muzika do modelu Mám rád mobily a všechny ty čínské kraviny za pár korun. Rád lustruju ebay a padly mi do oka bluetooth repráky. Tak jsem hledal co by se tak hodilo na Tacomu. Mě a Desťákovi jsem objednal maličké 28x28x28mm s 300mAh baterií. Jeden stál i s poštou 120,- a dnes jsem to testoval a jsou fakt super. Řvou jako krávy. Basy skoro žádné, ale to neva. Vejdou se kamkoliv, dají se pěkně upravit na scale subwofer, muziku a hlasitost ovládat z kapsy, dají se použít jako vzdálenou spoušť foťáku mobilu a přijímat asi hovory, nebo tak něco. Tak se mi to líbilo, až jsem udělal krátké video, které se zpracovává. Už to vidím, jak si při trialu pustím na sekci nějakou muziku :-D Ještě musím vymyslet, kam to umístím a jak to nazdobím. Pak stačí do mobilu připravit složku a do té si dát mp3 s namluvenými hláškami. Třeba klakson a " uhni vole" nebo cokoliv, dle každého fantazie :idea: :lol:

Jen nevím, zda ho dát za sedačku, či oddělat ten rádoby reprák a dát mezi osádku. Chci to zkusit zatěsnit a namontovat, tak aby to šlo zapínat a nejlépe i nabíjet bez vyndání interiéru z boudy :-p

Za sedačkou :-p

A měl jsem z toho fakt takovou radost, že jsem Vám to musel natočit. Dokonce to na vás i mluví a oznamuje vypnutí a zapnutí a že je připojen.
[youtube]XKOj6y_VTY8[/youtube]
Kdo má zájem, tak zde je odkaz upravený podle ceny :
Ebay