korvetak píše:Tak nevím jestli všechny mapy, ale El Bosque Bravo vkládané přes JSGME s texturami maká i v MP.
Otestováno s Premdagem při prima offroudění.
JJ to je jedna z naj map na offroad (a to ze malokedy dojazdim mapu s nakladiakom!)
:YOP:
korvetak píše:Tak nevím jestli všechny mapy, ale El Bosque Bravo vkládané přes JSGME s texturami maká i v MP.
Otestováno s Premdagem při prima offroudění.
V12 píše:lukino :
Ten model je velmi pekny, len auto bude dost nepouzitelne. Nenapasujes za to ziadnu korbu, navesy su v ST silne nerealisticke a tazke vyprostovaky mame v podobe MAZ 7xxx resp. HETT z workshopu, na jeho autora si zrovna nespomeniem. Podla mna strata casu.
Keby sa niekto obtazoval k tomu urobit vlek na extravelke klady za 8 bodov plus tocnu s oplenom, stalo by to za hriech. Uplna pecka by bola, keby sa podarilo urobit vlek s pohonom kolies. Uz som nad niecim takym uvazoval, no nefungovalo to, addon nemoze mat motor. Cize by stalo za pokus urobit jednoucelovu "klbovu" supravu s neodpojitelnym, ale pohananym vlekom. To by sa jazdilo :twisted:
V12 píše:Neviem urobit traktor. Predna naprava je vykyvna bez pruzenia a to urobit neviem.
Mno, opat sa mozem venovat ST, Mercedes z Lega 42043 je hotovy a nejakym zazrakom aj funguje. Kua, ale bola to fuska, navod ma 480 stran. Je ale nadherny.
Dobabral som na nom prevodovku, dnes som to opravoval a popri tom pospominal snad vsetky kocky od E55, este ze mali neboli doma.
Lukino :
Nemam konvertor na Cinemu, daj .obj