Přišlo to s nařezanou ABS Chevyho na 1,55 Trail Busterech, tak jsem hodil první cvičnou jízdu. Asi po osmi sekundách jízdy jsem přejel hovno, tak jsem se s ním vítězoslavně vyfotil. Brutálně jsem zacrawlil na jediné hromádce sněhu v celém Brně a stihl jsem ulomit kus kastle. Moje první ABS a vydržela asi tři minuty. Bych fakt nemohl jezdit s nějakým 110 Defenderem.
Ty 1,55 kola mi fakt péro nepostaví, tak jsem to šel doma hned porychtovat a zkusil moje cut boggers, hned se mi bude lépe spát, už tady honosně stojí na poličce a očividně je mu lépe. Zatím na Gmade náprávách, mám nachystané SCXové, ale nebudu se ještě unáhlovat, třeba mi to bude stačit.
No pak jsem splašil prvního dárce orgánů, na kterém jsem si vyzkoušel moje touhy. Takže první nástřel.
Ještě se bude dopasovávat, šmirglit, zahlazovat, aby se detaily trošku ještě zjemnily, ale jako nástřel jsem to zatím myslel nějak takhle. Začíná mě bavit valit na auto takový ty cypárny, už mám lano, pulpal, vyprošťovací plechy, asi zapojím tu led rampu, rezerva a panáček z twajlajtu, jiného tu nemám. Ještě potáhnu rozvor vpředu bo boggery jdou do rámu, zatím asi tak.
Jsou na tom gmade nápravy na 4linku, tlumiče vpředu scx, vzadu nějaké červené, motor speed 8,4V, převodovka wraith, regl wraith, kardany sawback.