Tak nám taky konečně napadnul nějaký ten sníh a s kamarádama sme šli autíčka pěkně provětrat :-).Sněhu místy bylo fakt hodně,takže to někdy vypadalo že se valí velká sněhová koule ;-).

kilator píše:Tak tohle je hezky.
To uložení baterie se mi Láďo zamlouvalo hned od první chvíle co sem to viděl :YOP:.maztekk píše:kilator píše:Tak tohle je hezky.
Hezký a ještě k tomu docela dost promyšlený. Se klucí u axialu konečně zamysleli a udělali docela ultimativní hračku. Dnes jsem to auto viděl podruhé a hned zahlídl dvě vychytávky, když nepočítám otevírací haubnu a baterku na správném místě :OK:
Fanda 9 píše:dobře ty! pěknej stroj,at to slouží :OK:
edit-sorry jsem se začetl a myslel jsem že to je Mazzteka :-D ,přesto gratulace k hračce,at to funguje
A ze stříďákem Láďo by to bylo ještě o chlup lepší,jako tvůj Yeti.To je pila ;-).maztekk píše:Fanda 9 píše:dobře ty! pěknej stroj,at to slouží :OK:
edit-sorry jsem se začetl a myslel jsem že to je Mazzteka :-D ,přesto gratulace k hračce,at to funguje
Fando já zkouším toho Yetiho uprostřed, na blbnutí dobrý ale jinak mě to moc nenadchlo. Za to ta Márova RR10 je super, takovej dokonalej wraith.
Jsem si řikal, kdo bude první? Gratuluju k nové hračce! :BYE:Mara píše:... řekl sem si,že tohle auto za to stojí a sem opravdu rád,že ho konečně mám doma...
Jaký vychytávky myslíš? Podělte se o dojmy s ostatními, co model znají jen z fotky... :YOP:maztekk píše:Dnes jsem to auto viděl podruhé a hned zahlídl dvě vychytávky, když nepočítám otevírací haubnu a baterku na správném místě :OK:
Díky.Řeč a chvála byla o tom,jak hezky je pořešeno ukládání baterie.Odklopí se haubna,baterie se bez větších problémů uloží,aby se baterie při jízdě nějak zbytečně nehýbala tam hoši vymysleli ještě přídavný držák,který baterku ještě víc přitlačí do pouzdra a tradá může se ject :).Nikde nic nepřekáží,dráty se zbytečně nelámou a zároveň je vlastně i vyřešeno vyvážení modelu ;-).virtual píše:Jsem si řikal, kdo bude první? Gratuluju k nové hračce! :BYE:Mara píše:... řekl sem si,že tohle auto za to stojí a sem opravdu rád,že ho konečně mám doma...Jaký vychytávky myslíš? Podělte se o dojmy s ostatními, co model znají jen z fotky... :YOP:maztekk píše:Dnes jsem to auto viděl podruhé a hned zahlídl dvě vychytávky, když nepočítám otevírací haubnu a baterku na správném místě :OK:
Mara píše:Řeč a chvála byla o tom,jak hezky je pořešeno ukládání baterie...
Určitě časem nějaké poznatky budou,každopádně zatím velká spokojenost :OK:.virtual píše:Mara píše:Řeč a chvála byla o tom,jak hezky je pořešeno ukládání baterie...
Jasně, ale maztekk psal "dvě vychytávky, když nepočítám otevírací haubnu" :wink: Pár pěkných řešení tam také vidím, tak jsem zvědavej na živé dojmy...
Bomber se jim každopádně povedl, tak ať dobře slouží a piš sem další zkušenosti.