Tak jsem se k tomu konečně dostal. Z fotek nafocených mobilem jsem udělal takovou koláž. Je to vznik dílu rámu ve kterém se nachází převodovka a u předloh posádka. Jestli ji tam umístím jsem se ještě nerozhodl, ale všechno je možné.

Základní obdélník je ze 4mm nerez kulatiny, zbylá kulatina je 3mm. Ohýbám jí podomácku vyrobenou, jednoduchou ohýbačkou, ke které jsem si vysoustružil kladky pro různé rádiusy ohybu. Nafotím jí do některého z dalších příspěvku, až bude v dílně v akci.
Tato součást klece je 4 šrouby velikosti m3 sešroubována s pomocným rámem držící převodovku a po několikadenním váhání i motor. Ten je s převodovkou spojen spojkou z mosazné kulatiny, z jedné strany v ní je otvor pro osku o průměru 3.17mm z přídavné WK převodovky od HPI, kterou mi dodal LEE a t druhé strany 5mm otvor pro osku z převodovky od himota, která se stala rozvodovkou po sundání spuru a nahrazením jej unášející osy. Tato převodovkorozvodovka se dá sehnat s přehledem do 400,-. Motor tam je zatím HPI 55T ale pokud to bude líný, jako že si na 80% myslím že ano, půjde tam plechovka od tamky. Ta má, myslím, závitů 27. Nyní mi v této části rámů zbývá nelehký úkol, umístit zde držák baterie. To bude celkem oříšek, aby byla co nejníže a zároveň se dala co nejpohodlněji vyndávat z modelu.
Nápravy tam přijdou ty z cc-01, kdy zadní má mnou vyrobenou uzávěrku diferenciálu, která se bude dát ovládat 3. kanálem z vysílačky díky lanovodu napojenému na servo. To bude uložené v zadní části rámu.
Myslím, že pro dnešek už stačí, aby mi zbyly nějaké plány do budoucích příspěvků. Klidný večer ve spolek :wink: