Max
Píšu hodně

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

Patholog píše:No to jsem našel taky 95 a 97 Mb ale tam jsou jen objekty a né editor ;)

Edit1: Tak už jede i original Editor

Tak hlavní,že origo funguje.

( Na ten co jsem koukal měl něco přes 800MB jak se dělají krajiny,objekty k nim atd.jak tady měl fotky V12 a další).
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
Pitrsonn
Přispěvatel

V12 píše:Nad tym sklapacom som silne premyslal, na korbu z V3S sa podoba viac, nez dobre. Nieco s tym skusim urobit.
Ked budes posielat ruku, posli ju aj s class XML, tieto veci zatial nezvladam. Mam momentalne 2 ruky - jednu malu - ta by na V3S celkom dobre pasovala, ale neotaca sa na nej drapak, takze pouzitelnost nie je bohvie aka, druha je velka, s otocnym drapakom, ale ma nejaky problem s ovladanim, ako aj IK jednotlivych pohyblivych dielov ako su hydraulicke valce a hadice.

Taká malá červená ruka z IFY ? :D Presne tú mám ja a tiež sa nedá otáčať drapák ...

Obrázek

U korby na drevo stačí vziať pôvodný valník, zrušiť bočnice a pridať predné a zadné čelo, poprípade kolíky na boky ...
V12
Píšu hodně

Myslim, ze je to ona.

Inak skusal som urobit model portalovej napravy aj s rajdovym capom a skrinou kolovej redukcie. Predstavoval som si to tak, ze to budu 2 samostatne objekty s vlastnymi CDT, priradene cez HINGE k podvozku a prilinkovane k riadeniu presne ako volant. A k tomu este deformovane prostrednictvom bony prednej napravy. Bohuzial to nefunguje :x Bud sa tie redukcie neotacali, alebo nepruzili s napravou :x

Vidim, ze to uz mas hotove, posli mi prosim Ta tu dedinsku korbu, aj ostatne subory nakladu atd. Nechce sa mi vyrabat nieco, co uz existuje a je lepsie nez to, na co sa zmozem ja.
Rewqa
Nově příchozí

Pitrsonn píše:
V12 píše:Nad tym sklapacom som silne premyslal, na korbu z V3S sa podoba viac, nez dobre. Nieco s tym skusim urobit.
Ked budes posielat ruku, posli ju aj s class XML, tieto veci zatial nezvladam. Mam momentalne 2 ruky - jednu malu - ta by na V3S celkom dobre pasovala, ale neotaca sa na nej drapak, takze pouzitelnost nie je bohvie aka, druha je velka, s otocnym drapakom, ale ma nejaky problem s ovladanim, ako aj IK jednotlivych pohyblivych dielov ako su hydraulicke valce a hadice.

Taká malá červená ruka z IFY ? :D Presne tú mám ja a tiež sa nedá otáčať drapák ...

U korby na drevo stačí vziať pôvodný valník, zrušiť bočnice a pridať predné a zadné čelo, poprípade kolíky na boky ...

Co to tam je vzadu za to žlutý? Nějaká Tatrovka? :)
Patholog
Přispěvatel

V12
Ja jsem to zkoušel u locku jsem dal místo kolize internal none a ejhle ono to blokuje a nezatáčí.
Jo a ještě jsem změnil místo 0;0;1 na 0;0;-1, slo to sice obraceně ale šlo to jak blokovaní tak i otáčení.
Max mi padá tak se nemůžu juknout jak to tam máš udělané
V12
Píšu hodně

Super. Vyskusam. Ked to bude fungovat, bude to pecka ! Je to ale nelogicke, ze treba pouzit NONE. To by ma ani vo sne nenapadlo. Blokovalo to aj s povodnym 0;0;1 ?
Tusim zdrhnem z roboty...

Ad V3S :
Vo svojej zbierke kadecoho do stareho ST som nasiel celkom peknu drevarsku korbu na V3S, trochu sa s nou pohram a bude to OK. Neviem ale, co urobim s rukou, pretoze ked je na aute polozena na rame, nohy nedosiahnu az na zem. Ked im upravim limitery, tak dosiahnu, ale "vypadnu" zo svojich vedeni. Takze ruka musi byt utopena v rame, co je dost neesteticke. Navyse z praktickych dovodov musi byt vzadu, pretoze nema otocny drapak, takze nie je mozna nakladka polien leziacich vedla auta a rovnobezne s nim. Ked ale ku kiosku nacuvam, je to v pohode.
Tie predne rajdove capy sa mi nepodarilo vyriesit, budem to musiet nejako poriadne oklamat, pravdepodobne zdeformovanou polgulou na kazdej strane. Je to skoda, pretoze prave V3S to bude velmi viditelne. Na vsetkych Tatrach je to celkom OK, predne napravy su viac ci menej kryte naraznikom, no na Prage je vidiet uplne vsetko. Musim sa este pohrat s CDT, v bahne sa auto zabori na celu vysku kolies tak, ze napravy zmznu, no nevidiet ziadne dosledky ich kolizie s bahnom. Skoda, ze sa neda deformovat aj CDT. Inak tento problem vykazuju vsetky krabicove nakladiaky, nasledkom toho maju nenormalnu priechodivost hlbokym bahnom. Ked som urobil CDT na Tatrach tak, ako by malo byt, auta neboli ochotne prejst ziadne vacsie blato. Takze nastupil kompromis a ten je celkom OK. Takze do aspon takejto podoby to chcem mat aj na V3S - v nenalozenom stave bude CDT na urovni diferencialov, ked sa auto nalozi a sadne na perach, CDT bude bohuzial posunute viac dole, pretoze sa hybe s ramom.
Patholog
Přispěvatel

V12 píše:Super. Vyskusam. Ked to bude fungovat, bude to pecka ! Je to ale nelogicke, ze treba pouzit NONE. To by ma ani vo sne nenapadlo. Blokovalo to aj s povodnym 0;0;1 ?

(0;0;1) šlo zamykat tak na půl protože ignoroval cdt a když byl locker zamčený (byl dole) tak prolézal přes něho.
Edit: Jo v maxu máš xform v zmost1 a krilia snad to nedělá bordel, mám sarší verzi Maxu tak mi to hlásí nekompatibilitu modelu
V12
Píšu hodně

Ten XForm by na uvedenych dieloch nemal byt problem.
Ktory Constraint si menil z 0;0;1 na 0;0;-1 ? Pre Locker ?
zidon155
Píšu strašně moc!

Tak jeden muj rusky kamarad pripravuje do hry Tatru 805 :tleskam:
Obrázek

Ale mod asi bude privatni a bude za ni chtit zaplatit ... :/
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
sim_ma
Častý přispěvatel

Vypadá dobře ale platit za mody my přijde trochu divné
Patholog
Přispěvatel

V12 píše:Ten XForm by na uvedenych dieloch nemal byt problem.
Ktory Constraint si menil z 0;0;1 na 0;0;-1 ? Pre Locker ?

Jo a ten poslední
Rewqa
Nově příchozí

Parádní kačena :-)
lukino343
Přispěvatel

sim_ma píše:Vypadá dobře ale platit za mody my přijde trochu divné

Za mod je hlupost... Za pracu pochopim ked ten model vyrobil cely od zakladov..
V12
Píšu hodně

Patholog :
Kua, nechodi mi to, riadenie vleku funguje stale bez ohladu na polohu zamku :cry:
Mozes mi prosim poslat upraveny XML ?
Diky.
lukino343
Přispěvatel

v12 na v3s by aj to hore na kabinu bolo dobre
Obrázek
napriklad by tam boli bandasky na palivo :)

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“