Patholog
Přispěvatel

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

V12 píše:Patholog :
Kua, nechodi mi to, riadenie vleku funguje stale bez ohladu na polohu zamku :cry:
Mozes mi prosim poslat upraveny XML ?
Diky.

Kód: Vybrat vše

<PhysicsModel Mesh="trucks/hst">
      <Body ImpactType="Truck" ForceBodyParams="true" ModelFrame="ram" Mass="300"  CenterOfMassOffset="(0; -2.0; 0)" Collisions="Internal" >
         <Body ImpactType="Truck" ForceBodyParams="true" ModelFrame="cart2" Mass="2000"  Collisions="Internal" >
            <Constraint Type="Hinge" AxisLocal="(0;1;0)" MinLimit="-15" MaxLimit="15" Name="ChassisSteer">
               <Motor Damping="1.0" Force="150000" Tau="0.04" Type="Position" />
            </Constraint>
         </Body>

<Body ImpactType="Truck" ForceBodyParams="true" ModelFrame="locker" Mass="400"  Collisions="none" >
            <Constraint Type="Hinge" AxisLocal="(0;0;-1)" MinLimit="0" MaxLimit="-90" Name="SteerLock">
               <Motor Type="Position" Force="25000" Damping="1.0"/>
            </Constraint>
         </Body>
      </Body>
   </PhysicsModel>   

<ControlledConstraints>
      <Constraint Id="cart2" IsLinkedSteering="true" Name="ChassisSteer" />   
   </ControlledConstraints>

<PoweredConstraints>
      <Group Id="Locker">
         <Constraint
            Name="SteerLock"
            Position="-90"
            InitialFix="true"
            TerminalFree="false"
         />
      </Group>
   </PoweredConstraints>
no107064
Častý přispěvatel

lukino343 píše:v12 na v3s by aj to hore na kabinu bolo dobre
Obrázek
napriklad by tam boli bandasky na palivo :)

Nešlo by spíše opravit ty pneumatiky, jestli by nešlo třeba vzít jen pneu ze zila 131 a upravit velikost aby pasovalo na disky V3Sky?
V12
Píšu hodně

Patholog :
Diiiikyyyyy ! Si genius, ukazal si mi cestu, uz to funguje. Dokonca s mojim povodnym nastavenim, stacilo vymazat Collision pre Locker :tleskam:
Boli tam dalsie problemy, ktore som ale postupnymi upravami CDT ramu vleku, Lockera a aj ramu podvozka odstranil a teraz to chodi presne podla mojich poziadaviek. Moju radost kazi iba fakt, ze nie je mozne citat natocenie tahaca voci privesu / navesu na Ragdoll Constraint. Riadit vlek podla jeho natocenia voci tahacu by bolo este lepsie. Toto riesenie to supluje, aj ked nie dokonale. Mozno skusim este manualne riadenie cez Advanced Menu, to ale budem musiet mierne zmenit hierarchiu modelu - treba tam vsunut este jeden objekt medzi ram vleku a ram podvozku, prave na tento objekt bude naviazane manualne riadenie.

Manualne riadenie doplnene a plne funkcne :tleskam:

Obrázek

Este by ma zaujimalo, ako vratit vsetko do vychodzej polohy - tak, ako sa to da urobit so zeriavom.
Patholog
Přispěvatel

V12 píše:Patholog :
Diiiikyyyyy ! Si genius, ukazal si mi cestu, uz to funguje. Dokonca s mojim povodnym nastavenim, stacilo vymazat Collision pre Locker :tleskam:

To jsem rád :hura: :YOP: :HOPS:
V12
Píšu hodně

Este treba vyriesit naklad pre ten trailer, svetla a pod. a pojde to na workshop. Bude uplne univerzalny a pripojitelny na vsetko, co ma socket KamazTrailerCart, tym padom bude pouzitelny aj s origo autami. Dalej premyslam, ci mu dopredu dorobim nohy alebo letecku ostrohu, aby sa v pripade potreby dal odpojit a opat pripojit, original skladaci vlek sa mimo garaze odpojit neda, vlek na stredne klady myslim ze tiez nie. Prave tu ale asi bude problem, kedze naklad bude sucastou vleku, nie auta. Musim to vyskusat...
no107064
Častý přispěvatel

Jinak jen k té tatře 815 od redpowa. nepříjde vám, že je strašně limitovaná právě tím podvozkem v terénu? Já jsem zvyšoval přilnavost v terénu, protože když ji srovnám třeba s uralem, tak ten projel předtím bez uzávěrky, to na co potřebovala tatra uzávěrku ... a řekl bych, že hlavně origo auta se kroutí více než ve skutečnosti a stejně tak pruží hlavně kříží víc jak ve skutečnosti ... tudíž pak tatra ve ST vypadá jak kdyby byla v terénu horší.
V12
Píšu hodně

"Moje" Tatry su v terene horsie, ako originalne auta z jednoducheho dovodu - CDT kryje aj nosnu trubku, takze sa auto sprava ako v realite. Origo auta maju CDT az v oblasti ramu a naraznikov, na napravach nie, pretoze vzhladom na obmedzenie HAVOK engine nemoze byt CDT skinovane a ovplyvnovane bonami. No a vsimol som si, ze origo nakladiakom prechadzaju prekazky - sutre, korene stromov cez napravy, takze aj ked sa zaboria do bahna, naprava nesposobuje ziadny odpor. Pokial RedPow urobil svoju Tatru tak, ako som ich robil aj ja, tak je to jasne.
lukino343
Přispěvatel

tak toto je super fotka
Obrázek
v12 tvoje tatry su super :) tešim sa na ten prives za hett a v3s :)
V12
Píšu hodně

V3S ten vlek tahat nebude. Je (vlastne bude) na dlhe klady prislaba, presne tak ako v realite. To auto ma iba okolo 100 koni, tak mu nemozes zapriahnut 20 ton.
Patholog
Přispěvatel

V12 píše:V3S ten vlek tahat nebude. Je (vlastne bude) na dlhe klady prislaba, presne tak ako v realite. To auto ma iba okolo 100 koni, tak mu nemozes zapriahnut 20 ton.

Kdo dělá ten vlek :)
Patholog
Přispěvatel

V12 píše:"Moje" Tatry su v terene horsie, ako originalne auta z jednoducheho dovodu - CDT kryje aj nosnu trubku, takze sa auto sprava ako v realite. Origo auta maju CDT az v oblasti ramu a naraznikov, na napravach nie, pretoze vzhladom na obmedzenie HAVOK engine nemoze byt CDT skinovane a ovplyvnovane bonami. No a vsimol som si, ze origo nakladiakom prechadzaju prekazky - sutre, korene stromov cez napravy, takze aj ked sa zaboria do bahna, naprava nesposobuje ziadny odpor. Pokial RedPow urobil svoju Tatru tak, ako som ich robil aj ja, tak je to jasne.

V12 k čemu je v maxu MassFX který máš použitý na tom steer_traileru díkes
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:"Moje" Tatry su v terene horsie, ako originalne auta z jednoducheho dovodu - CDT kryje aj nosnu trubku, takze sa auto sprava ako v realite. Origo auta maju CDT az v oblasti ramu a naraznikov, na napravach nie, pretoze vzhladom na obmedzenie HAVOK engine nemoze byt CDT skinovane a ovplyvnovane bonami. No a vsimol som si, ze origo nakladiakom prechadzaju prekazky - sutre, korene stromov cez napravy, takze aj ked sa zaboria do bahna, naprava nesposobuje ziadny odpor. Pokial RedPow urobil svoju Tatru tak, ako som ich robil aj ja, tak je to jasne.

jako je to bomba co dokáží origo auta projet, ale radši bych byl kdyby to bylo trochu víc reálné. Stejně tak je velká škoda, že neudělali složitější systém připínání pohonu a uzávěrek na předek a zadek a mezinápravy ...
lukino343
Přispěvatel

V12 myslim vlek len za hett nie za pragu :D to bolo ze sa tesim na pragu v3s a nie na vlek zanou
V12
Píšu hodně

Patholog píše:V12 k čemu je v maxu MassFX který máš použitý na tom steer_traileru díkes

To si kde nasiel ? Nie som si vedomy, ze by som tam pouzil nieco take...
Patholog
Přispěvatel

V12 píše:
Patholog píše:V12 k čemu je v maxu MassFX který máš použitý na tom steer_traileru díkes

To si kde nasiel ? Nie som si vedomy, ze by som tam pouzil nieco take...

No jak jsem otevřel ten tvůj projekt v maxu tak mi to zahulákalo hned ze začátku že to není kompatibilní s moji verzi já mám 2013ku :)

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“