Apseron1 píše:Apseron1 píše:V12 píše:Neprepos si si v Steame verziu na Legacy ?
A kde se to přepíná ??????
Prosím poraďte mi jak mám stáhnout update 19/12/15c ??????
Mám stejný problém a legacy je ze začátku roku.
Apseron1 píše:Apseron1 píše:V12 píše:Neprepos si si v Steame verziu na Legacy ?
A kde se to přepíná ??????
Prosím poraďte mi jak mám stáhnout update 19/12/15c ??????
no107064 píše:Apseron1 píše:cawte ako sa dá prosím Vás kupiť ta tatra ?? niaky návod[
https://vk.com/market-68244806?w=produc ... 10%2Fquery
Platba přes PayPal nebo převodem . Angličtinu ovládá dobře
Hej tak to by mě zajímalo jestli někdomu reaguje, já se mu vnucuji, protože chci koupit tatru pro popep3 a on mi nereaguje a přitom sem si s ním předtím úplně normálně psal.
Rewqa píše:no107064 píše:Apseron1 píše:cawte ako sa dá prosím Vás kupiť ta tatra ?? niaky návod[
https://vk.com/market-68244806?w=produc ... 10%2Fquery
Platba přes PayPal nebo převodem . Angličtinu ovládá dobře
Hej tak to by mě zajímalo jestli někdomu reaguje, já se mu vnucuji, protože chci koupit tatru pro popep3 a on mi nereaguje a přitom sem si s ním předtím úplně normálně psal.
Když sem od něj kupoval Tatru já, tak odpověděl prakticky okamžitě a do chvíle jsem se mohl prohánět Tatrou po mapě :)
popep3 píše:mne hra padá tiež, všetky auta sa my zrazu prepadli pod zem , keď som dal novú hru tak zasa zamrzla
Apseron1 píše:popep3 píše:mne hra padá tiež, všetky auta sa my zrazu prepadli pod zem , keď som dal novú hru tak zasa zamrzla
A ke všemu zmizel Phoenix
Patholog píše:Já mám pořád verzi 25.12.2015 C .
Jestli to nebude tím že mám XP :tleskam: ;-)
V12 píše:Uz ma cele Oovee a SpinTires zacina pekne srat. Cely vyvoj ide ako za komousov - jeden krok dopredu a dva spatky. Nechapem, preco opat zablokovali mapy. To ta banda debilov stale nepochopila, ze mapy robia tu hru ? Jazdit so 6 autami po n mapach je lepsie a pouzitelnejsie, ako s n autami po 6 mapach. Oovee sa sprava ako typicka SK/CZ firma - rychlo sa nabalit a potom srat na svet.
Asi to zabalim a na cely ST sa vykaslem, uz ma to nebavi.
Rewqa píše:...najednou mi hra z ničeho nic zamrzá...