V12 píše:Pozri si autora na tej stranke a potom sa pytaj :mrgreen:
Tak to som pozrel az teraz :D ale zidom to asi nekonvertne :/
V12 píše:Pozri si autora na tej stranke a potom sa pytaj :mrgreen:
lukino343 píše:
zidon155 píše:Ano - presne tenhle obrazek jsem myslel ;) Nenasel naaahodou nekdo jeste jinej s temito prototypy?
Myslim, ze to bude docela zajimavy udelat - kor, kdyz to existovalo jen takto na papire ;)
V12 píše:Uz nic -kolesa su hotove.
no107064 píše:V12 píše:Uz nic -kolesa su hotove.
vejtra bomba, kdy bude hotová nevíš cca ??? ono stejně teďka ST nejde hrát :(
jinak k těm pi...ám co dělá oovee, pochybuju, že by toto udělali kdyby měli konkureční hru ...
no107064 píše:ono stejně teďka ST nejde hrát :(
V12 píše:no107064 píše:ono stejně teďka ST nejde hrát :(
Ale ide. Co myslis, ako ju testujem ? Pomocou tej utilitky RunAsDate, co som daval na predoslej stranke. Nastavis datum na 01.01.2016 a ides - vidis aj custom mapy, aj hra je stabilna, zatial mi nepadla ani raz.
Inak V3S je uz hotova, pred chvilkou som ju updatoval na workshope, musim este otestovat MP.
no107064 píše:V12 píše:no107064 píše:ono stejně teďka ST nejde hrát :(
Ale ide. Co myslis, ako ju testujem ? Pomocou tej utilitky RunAsDate, co som daval na predoslej stranke. Nastavis datum na 01.01.2016 a ides - vidis aj custom mapy, aj hra je stabilna, zatial mi nepadla ani raz.
Inak V3S je uz hotova, pred chvilkou som ju updatoval na workshope, musim este otestovat MP.
no mě hra furt padá, to jako to předělání data verze opraví i to padání? Jinak zatím jsem ju na WS nenašel.
Můžete mi dát někdo návod jak použít ten spouštěč??? Mě se to nechce zkoumat, tak jestli by to někdo tady nenapsal v oříšku?