Vetriesky su spat, dufam, ze na trvalo. Vzhladom na to, ze neexistuje lepsi 3D model ako ten, co je v Arme (co bol dovod banu), oprasil som stary zidonov. Auto nie je take pekne, ale V3S v ST proste musi byt a to aj za cenu slabsieho modelu. Ten sa konieckoncov da vzdy urobit novy. Ja na to ale nemam.
V12 píše:Vetriesky su spat, dufam, ze na trvalo. Vzhladom na to, ze neexistuje lepsi 3D model ako ten, co je v Arme (co bol dovod banu), oprasil som stary zidonov. Auto nie je take pekne, ale V3S v ST proste musi byt a to aj za cenu slabsieho modelu. Ten sa konieckoncov da vzdy urobit novy. Ja na to ale nemam.
SpinTires bol stiahnuty z predaja, Oovee mlzi - odmietaju tvrdenia, ze sa jedna o sabotaz, vraj to je bug ! Asi som uz prilis stary, ale ja mam bug zafixovany ako nechcenu chybu programatora, ktora nebola odhalena, alebo chybu, ktora umozni nespravny vstup a nasledne nespravne spravanie sa aplikacie. A to casovane bomby v .EXE rozhodne nie su. Takze Oovee klame, az sa hory zelenaju. Nevidim to nijako pozitivne. Dufam, ze sa mylim.
Neverim Pavlovi ani pol slova. Sabotovat vlastnu hru a tym dosiahnut jej docasne stiahnutie z predaja a tym odstrihnut Oovee od prisunu prachov je to jedine, cim sa moze efektivne branit. Bohuzial na to doplatili zakaznici v zmysle Ked sa rube les, aj triesky lietaju. Ked do Oovee nebudu prudit prachy z predaja, budu to musiet urgentne riesit, pretoze nic ine okrem ST nevydali a tak ST nemozu hodit cez palubu (to by majitel musel hodit cez palubu aj svoj Mercedes G za 125k libier kupeny 3 tyzdne dozadu, co by ako spravny podvodnikatel neprezil). Ked k tomu pridam moznost hromadnych ziadosti hracov o vratenie penazi, hmmm, to uz asi Oovee neustoji, cuvnu a opat sa s Pavlom rychlo dohodnu a hra zacne fungovat ako ma.
Apropo - je zaujimave, ze Oovee pise o vadnej protipiratskej ochrane, pretoze upiratene verzie ficia uuplne v pohode a padaju iba tie oficialne :mrgreen: Dalsi naznak klamstva na tuto temu je fakt, ze len co localhost vydal fix, vysiel dalsi update a bolo treba fixovat znova. Keby hru sabotovalo Oovee, nedovolili by localhostovi na ich vlastnom fore zverejnovat fixy (uz su 4). A ked nie Oovee, kto potom ? Mne to vychadza na jedinu osobu a ta si na Gamesutre a inde moze vypisovat co chce.
Kolko asi tak moze stat cela tato hra nevie niekto ...rad by som bol sponzorom ak bysa niekto pridal kupit ju ...ak byto slo ...ak nie tak bohuzial...Nechapem tych ludi coto spravyli a teras to chcu zrusit...a toje natom smutne ze sa tu trapite tvorit auta do tejto hry a teraz toto ... :-(
Bohus : Mno, na Steame to malo super predajnosti, ked sa problem vyriesi je v tom obrovsky potencial, keby som bol Oovee, tak ani v srackach po usi by som pod pol miliona EUR nesiel. Takze ked ma tym stvrtmega zasponzorujes, mozem sa pokusit to od Oovee odkupit :mrgreen:
V12 píše:Bohus : Mno, na Steame to malo super predajnosti, ked sa problem vyriesi je v tom obrovsky potencial, keby som bol Oovee, tak ani v srackach po usi by som pod pol miliona EUR nesiel. Takze ked ma tym stvrtmega zasponzorujes, mozem sa pokusit to od Oovee odkupit :mrgreen:
tak toje krasna suma ...ak to tak je...keby ze nas je viacej na odkupenie tak preco nie ...to kupit...potom byta hraa sla a fungovala...storocia...
inak V12 ta praga V3s ...je pekna len tie nedostatky ako predchadzajudza verzia bola lepsia cosa tyka interieru v kabine a kvalite textur podvozku ...ci to je este v prerobeni ci toje uz konecny vysledok ...asi tolko tosa tyka V3s truck trial ...diky za odpoved
Naposledy upravil(a) Bohus dne 03.03.2016 12:41, celkem upraveno 1 x.