Mikep - tak kde jsi s tím videem :?: Já se snad u tebe budu muset zase stavit... :wink:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
Tak to abych si pospíšil, než to zase rozděláš a začneš tunit :lol:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
dopr... z práce to nespustím (zablokováno zaměstnavatelem), musím se na to podívat doma :wink:
MikeP - příští týden jsem zase v Praze, stavil bych se, jo?
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
Dobrý, koukal jsem, že jsi si i uklidil stůl... :wink:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
Zdravím všechny!
Tak sem se stal také hrdým majitelem.
Z auta jsem uplně nadšený a tak by mě zajímalo jestli máte nějaké vychytávky, které zvyšují průchodnost terénem. Já jsem pouze baterku dal na servo, aby byl předek těžší.
A ještě sem se chtěl zeptat jestli někdo už řešil novou kastli. Popřípadě z jakého modelu?
Díky :lol: