Supvolfer JBLUž jsem dlouho nic nepřihodil. Ono se taky nic moc nedělo. Tacoma si dala tuhle 1. závod na Moravě, kde jsem měl skoro v každé sekci boudu s dotekem ruky, takže se dle toho projevil i výsledek, kde osádka Tacomy skončila z 31 soutěžících na 26 místě :roll: Bylo znát, že se řidič večer před tím náramně bavil a druhý den kanec ještě přikrmoval a pak obracel Tacomu na střechu a bok :lol: Ale tam se nejelo tolik soutěžit, jako se pořádně pobavit a navštívit ty kluky moravský s kterými byla fakt sranda a moc jsem si to užil. Výborná parta s výborným zázemím :hura:

O týden déle Tacoma napravila reputaci ve Starém Plzenci kde z 19. posádek skončila na 2. místě :wink: Sedl hodně terén a jako velký úspěch bylo projetí 4 sekcí ze 6. za 0 trestných bodů. :YOP: Na ten závod se Fisher také vyspal a jel střízlivý. Tedy skoro. 3 pivka si během jízdy dal :lol:

Ale bez muziky to prý není stále ono a posádka jí prý moc chce, tak jsem na tom tento týden máknul a zítra ještě dodělám. V místní elektro fabrice mě udělali ten převaděč napětí, aby se mohl reprák napájet rovnou přes baterku. To je ten bazmek mezi žlutofialovými kabely.

Ovládací panel s baterkou jsem zaizoloval proti vodě a nalepil na sebe jako hamburger, včetně plastu vypínače, který jde k mikrospínači, aby se to lépe zapínalo.

Nalepil jsem ho pod nádrž.

Zapínat a vypínat to budustlačením 2mm šroubku vsazeného do hrdla nádrže. Nic lepšího mě nenapadlo.

Mezitím jsem tvořil z PSH. Rozhodl jsem se udělat takový stojanový jakoby suvolfer, tak nějak vhodný tvaru interiéru.

Vše šlo do barvy a mě to nedalo, tak jsem nabarvil i rámeček reproduktoru. Hranky nejsou úplně ostré. Když to teď píšu a koukám na to, tak nebýt líný, tak jsem měl kružítkem nanést kruh na maskovací pásku, vystříhnout a nechat kousek větší okraje. Pak by to byl pěkný pravidelný okraj. Ale co, ono tam zas tolik přes okénka vidět není a jsou vidět spíše boky.

A takto bude výsledek, až zaschne lepidlo. Zítra musím ještě dopájet konektory. Kabely už mám všechny natažené a samo, že to půjde přes centrální nápájecí bekontaktní konektor. Vše bude vyndavací, jak samotný interiér, tak když bude třeba oddělit klec od kabiny.

Teď už si snad nebudou stěžovat, že tam měli jen imitace repráků. Mají audiosoustavu jak hovado :-D

PS: V sobotu je závod a Tacoma má rozloženou klec od boudy, nemá spodek nádrže a v neděli odešlo servo. Zbývá ještě dost letování k muzice. Dnes jsem si tak říkal, že vůbec nestíhám, auto nezátáčí, ale hlavně že bude reprák :-D No snad to vše stihnu. V pátek mažu kolem oběda na dráhu, tak to musím do té doby dát.