Tak zase opět ahoj :-) :-D no máme tu pár doplňků co jsem konečně dostal od Růži, za což mu samozřejmě děkuju :-) No už delší dobu bylo objednáno ale nějak nebyl čas si to vyzvednout nebo naopak Honza neměl cestu kolem, ale kdo si počká ten se dočká :-) No byly doma gumy, takže je jasný že byly třeba nový disky, a nějak mě už přešla korba, takže hardtop byla jasná volba, teď když na to doma koukám tak bych řel že to auto má celkem koule, jen ho pustím trošku dolu :-) Do budoucna je jistá zahrádka, zrcátka, šnorchl a tím bych zase pro příští nákup měl chvilku klid... přemýšlím nad fendery, ale je to celkem darda a má je každý.... no uvidím jak se to vyvrbí... mám v plánu zkusit si udělat zahrádku sám, vlastníma rukama, stejně tak i šnorchl, tak uvidím, jestli se k tomu dokopu a jestli to udělám, mám teď málo času. Nová práce, a dvouměsiční školení. Musím to zakončit zkouškama před komisí ale pak snad už bude skvěle.... :-) tady je pár fotek :-)
Nevíte jak dobře přidělat hardtop? ale aby to bylo jednoduché na sundání... píšou lepidlo ale to nechci, mám v plánu se dostávat do korby ke spínači :-)
Tak tohle mi přišlo
Bylo třeba to dát do barvy

položeno na stole

Venku na zahradě

Křížení celkem fajn