Barvicka se mi mooooc libi ! Jinak do ty "hranaty prisernosti" se neboj riznout, bude to vypadat lip a bude to i funkcnejsi.. Ja delal taky susplech, fotky a postup se za chvili objevi tady.. http://www.rc4x4.cz/modules.php?name=Fo ... opic&t=645
OT: Kdyz sem videl tuhle fotku..
..tak prvni co me napadlo bylo ze sis pucil moje auto.. :-D Mam ho doma totiz taky..
Libi se mi ta svetelna rampa.. Povedla se ti.. :FINE:
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Ten pickup Ford je kámoše z Jablonce, co spolu jezdíme. Pokud vím tak ta rampa je doma vyrobená - ohýbaný trubky, světla vyrobený z koupených parabol a tuším takových těch plastových krytek na šrouby.
1/6 Dodge RAM Defender 90 Mex I Honda CR-V CC-01, komplet kov podvozek Jeep Wrangler Unlimited 1/10 na TF kratky Defender 110 Mex II - záchranář 1/6 Hummer H1 Traxxas Summit home made Jeep JK Mex Jeep JK 2D Mex Street
Kuba93 píše:Jo, dekuju moc, asi si je taky zkusim casem vyrobit, ale dam ty vsetla asi do predniho ramu, omlouvam se jeste za OT..
za prvni nevim co to je a za druhy mne to urazi :lol:
to je OK, aspoň mu můžu říct že se jeho práce líbí. A třeba ho to nakopne do další práce a pořízení fakt expediční káry. Tahle fotka byla z uplnejch zacatku.
1/6 Dodge RAM Defender 90 Mex I Honda CR-V CC-01, komplet kov podvozek Jeep Wrangler Unlimited 1/10 na TF kratky Defender 110 Mex II - záchranář 1/6 Hummer H1 Traxxas Summit home made Jeep JK Mex Jeep JK 2D Mex Street
koukám že kombinace Pajera s Fordem je častá. Asi nějaká epidemie 8) . Já jsem vlastně na svý starý kolena začal s RCčkama RTR Porsche Cayenne od Tamiye, k tomu si 2 kamarádi pořídili tyhle Fordky. Ale do terénu to nebylo, tak jsem pořídil Pajero a tunil a tunil a .... až jsem skočil do Defendera Mex od žíly. Ale na Pajero nedám dopustit, v tom stavu co ho mám vyjede hodně (kovové nápravy, zvětšený rejd, CVD poloosy, zavřené diferáky, měkké gumy se závažími v diskách, jiné tlumiče, régl Novak + motor crawler 55T). Až vyřeším to uchycení motoru aby to po každé druhé vyjížďce nešlo přes zuby tak bude zase OK a budou s ním jezdit děti nebo kamarádi.
Já si Porsche Cayenne od Tamiye dal pod stromeček.Připadalo mi to jako takový univerzál na silnici i do terénu.Až po tom,co jsem začal sbírat informace o RC modelech na fórech jsem narazil na kategorii "EXPEDICE".Je mi jasné,že jsem to měl udělat obráceně,ale stalo se a tak jsem Porsche " vyměnil" za Pajero.
Vidím,že nebude problém sehnat na Jablonecku někoho na "vyjížďku".
Problém s vyjížďkou nebude, jen co trochu sleze sníh. Ale jen trochu, ono brodění při jarním tání :o To si myslím dřív proběhne nějaká expedice v nížinách typu Liberec (? Ještěd) nebo český ráj
ty rámy vypadají skvěle - precizní práce, na fotkách je to jak reálné auto. Jinak ty gumy co doporučuje Milan mám na CC01 taky - fakt jsou skvělé, hlavně na kamenech a tvrdém podkladu - je to extra měkká guma a tak má dobrý grip. Dost se mi bortily pod váhou auta, což jde částečně odladit tvrdostí vložek do gumy, mně pomohlo i to že jsem po obvodu disku nalepil závaží - ještě se zlepšil grip a navíc má auto níž těžiště takže lepší stabilita. Mám teď v plánu zkusit nějaké víc offroad do měkčího terénu - po zkušenostech kamaráda jsem koupil http://www.rcmodelex.cz/rcmodelex/eshop/27-1-Gumy-1-55-a-1-9-Tires/0/5/165-Prowler-XS-Scale-1-9-Tires a k nim disky http://www.rcmodelex.cz/rcmodelex/eshop/25-1-Disky-1-55-a-1-9-Wheels/0/5/369-Alu-disky-1-9-stribrny-4x. Je to součást mého plánu na oživení Pajera. Musím přznat že i tvoje fotky mně lákají k tomu abych Pajero přestříkal - přece jen má něco za sebou. Zvažuju z něj udělat trochu leštěnku, takže asi nějaká tmavší metalíza..
Myslím,že to bude pěkná kombinace i pro oči :wink: .A nejsou ty gymy moc velké?Originálky jsou o cenťák menší a je to taktak při plném rejdu nebo propružení.
no je pravda že mám kastli o trochu výš než byla původně, řek bych o cca 8 mm a taky mám probroušené blatníky aby to v rejdu fungovalo. Dle rad zkušenějších z tohoto fóra jsem pomalu přibrušoval až je to OK a myslím že vzhledu to neuškodilo