Zhruba už mám namyšleno jak asi bude vypadat podvozek. Ten si ještě nakreslím na papír s rozvržením co kde bude. Jako pohon mi bude sloužit motor s dvoustupňovou převodovkou z Boschky, zdroj 3S lipolka, regl ještě zvážím, servo hobbyking 20 kg tah, kardany od Slicka, rozvodovku zkusím vyrobit a pokud se mi nepovede tak šáhnu opět k Slickovi. Nápravy použiju (tyto přední, zadní) od číňana, časem, až budou penízky z brigády, si asi pořídím axial. Šasi si také vyrobím. A použiju, nejspíš, tyto pneu a disky.
Zatím sem se prakticky vrhl pouze do výroby karoserie. Sice to dělám asi špatně, prvně podvozek, pak karoserie, ale co už :-D Karoserie je z mého velmi oblíbeného 0,3mm plechu, proto sem auto nazval Plecháč. Předlohu nemá žádnou, tady zapracovala moje představivost, ovšem trochu zklamala, ve finále mi čumák připomíná Volskwagena spářenýho s Mustangem :-D Ale nevadí, řekl bych, že to není špatné... Bude mít i ochranný rám a zahrádku se světelnou rampou a samozřejmě pořádný nárazníky!
Tady pár fotek, prozatím jen karoserie. Brzy začnu pracovat na podvozku. Zbytek fotek na rajčeti
No, asi vám to nebude připadat jako nic převratného, ale i tak se chci pochlubit :-[ Hlavně pak budu určitě pomoc, tak abych nesvinil cizí vlákna :-D doufám, že se bude model líbit.