V12
Píšu hodně

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

Sklapac ? Naco ! Ved volne sypany material vozit nevieme, kedze to Pavel nastavil tak, aby bolo mozne naspavnovat iba 10 kuskov nakladu.
Ruka z Volva FM ? Na WS som nasiel toto :
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... text=volvo
a tam ruka nie je.

EDIT :
Ruku som nasiel u Heina :
Obrázek
Ale ked sa jedna o tuto, tak ta pochadza z Urala a je k nicomu, pretoze ju nie je kam dat - Phoenix ma privysoku kabinu. Mal som este jednu ruku, ta bola poskladana za kabinou auta bokom, nebola ale dokoncena, ovladanie bolo nejake divne, zasekavala sa a hlavne nebola dobre nabonovana a poviazana cez IK. Vykaslal som sa na nu, ked sa dobre pamatam, bola sucastou bud Tatra Story, alebo Bohemia Packu.
lukino343
Přispěvatel

sklapač asi nato lebo je to origo za tatrov :D prave modelujem kryt na prednu masku
V12
Píšu hodně

A este dalsia vec - z workshop formatu modelov sa to do editora vytiahnut neda, aspon som nedosiel na sposob.
lukino343
Přispěvatel

tak moje podvozky dokončene 8x8 a 4x4 :) ochvilu sem hodim fotky uz len dorabam kryt na prednu masku no presnejšie zhanam texturu a prednu rampu :)
V12
Píšu hodně

4x4 bude zaujimavy. Len si neviem predstavit, ake nadstavby dat nan. Jedine tak oplen na Short logs a malu plachtovu korbu, popripade malu Utility budku alebo malu cisternu a vyuzivat ho ako male logisticke vozidlo.
8x8 je hotovy a vo WIP stave na WS :
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =682912136
lukino343
Přispěvatel

v12 pošlem ti textury pre 8x8 .. ta červena je nič v zlom ale hnus :D a na naprave ta hneda je dalši hnus :D a korby ani nehovorim :D prepač ale treba aj kritiku :D pošlem ti textury čo mam ja? :D kedze uz korby odomna nechceš na 8x8 :D
EDIT: a kolesa daj prosim ta aspon origo čo su k phoenixovi :D a prepač za kritiku ale niekto musi
lukino343
Přispěvatel

tak 4x4 a 8x8 dokončena ( euro5) ešte zrobit na euro6 a hodim sem fotky :)
V12
Píšu hodně

Ten, kto robil povodny model odviedol absolutne bombovu pracu s velmi preciznym mapovanim, takze texturu bez originalneho .MAX modelu neurobis. A ten nemam ani ja. Povodne bol exterier modelu namapovany do jednej textury. Druha textura su rozne popisky, nalepky a drobnosti, tretia zasa interier.
Co sa Ti nepaci na tej cervenej ? Nejake tie Phoenixy som uz videl a toto je na ne asi najlepsia farba.

Obrázek

Ina alternativa je vinovo cervena. Vsetko ostatne je nepekne.
Ad hneda na podvozku - uz som videl Tatry aj s krvavo cervenymi podvozkami :wink:
Ad textury nadstavieb :
- zeleny valnik - toto bola jedina alternativa, na ktoru tu ludia pristali, tato korba pochadza z T815 a je na nej povodna stiwyho textura, takze klud prosim
- korba a vlek na stredne klady - textura povodna z Bohemia Pack - u, opat vsetci z nej curali maggi v kockach, ako dobre to urobil BruteTerror
- oplen na dlhe klady - origo ST textura
Ad origo kolesa :
- su strasne !!! Okrem toho, vsetko je riesene texturou a normalovou mapou, nemaju vnutrajsky, takze ked su predne kolesa v plnom rajde, vyzera to hooodne komicky.
lukino343
Přispěvatel

origo su strašne? su praveze krasne ved ich len pridaj k tomu zober ich z phoenixa čo si robil nič viac.. myslim ze hračov to poteši .. robil som kolesa pre phoenixa na 4x4 ( cestne kolesa) potom sem nahadzem fotky ku večeru .. a textura lebo ta slabo červena je velmi na moj pomer kriklava daj vinovo červenu alebo striebornu alebo tu čo maš červenu len trošku stmavni .. a ta hneda je vazne otras nič v zlom ale mne to nepasuje videl som šeliake farby na podvozku ale mne to proste nepasuje pride mi to ako uplne stare auto skus dajaku inu alebo nechaj origo čiernu .. nerob z noveho auta stare auto.. asi mame odlišny vkus.. ale tie kolesa vazne prihod tam aj z origo vela prace to neda..
V12
Píšu hodně

Vinovo cervena :

Obrázek

Pohlad na origo koleso zvnutra - krasne vidiet, ze je cele zle - nema vnutrajsok :

Obrázek

Okrem toho je geometricky iba valec, az normalova textura nakombinovana na difuznu mu dava dojem, ze ma dezen. A tu je nove koleso :

Obrázek

Z hladiska detailov po vsetkych strankach lepsie.

A kam sa nam podel dezen z origo kolies ???

Obrázek

Na novych je perfektne viditelny aj pod nanosom blata.

Dialnicne kolesa sa do bahna velmi nehodia :

Obrázek

... alebo Najrychlejsi Traktor EU v akcii :)
lukino343
Přispěvatel

prosim ta hod tam aj origo vidim podla fotiek ze to neni ono ale mne sa pačia tak prosim :) inak čo som prave robil
Obrázek
do pm ti pošlem doplnky pre phoenixa ak chceš pouzi ich :) ( ochrana na spetne zadne svetla a tento ram a predny ram )
lukino343
Přispěvatel

ps : nenašiel som normalnu fotku čo všetko natom rame ma byt.. ked tam niečo chyba napište a dorobim
V12
Píšu hodně

To je vykradacka posledneho Phoenixu z FS ?
lukino343
Přispěvatel

V12 píše:To je vykradacka posledneho Phoenixu z FS ?

nie prečo by malo?:) ze to ma podobne? :D alebo ti mam zrobit video ako to modelujem? :D aby si veril
V12
Píšu hodně

Nie, netreba, verim. Ja len zeby rec nestala :mrgreen:
Prijal by som od Teba jednu vec - mreze na zrkadla. Nechce sa mi to modelovat.
Vopred diky.

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“