Víkend už je nějakou dobu za námi ... chtělo by to něco napsat taky od náás ne?
v první řadě díky všem, co dorazili! A doufám, že to pro vás byl dobře investovaný čas!
Bohužel se mi letos nepodařilo odtrhnout se z depa, a tak jsem nemohl sdílet čerstvé zážitky přímo z trati..chyba! příšte beru káru a alespoň se přijdu podívat, jak se perete s tratí!
Dále jsme byli informování z několi směrů " sakra dnes to bylo nějaké lehké" ... VÝBORNĚ .. na tento pokyn jsme čekali :-D ... a doufám, že na Kokoříně se nám podaří připravit trať tak ... aby jste se pro jednou také zapotili a využili náš "score sheet" daléko více než na jihu! :YOP:
Mám také obrovskou radost z celkové účasti .. RC AST 2015 měl v průměru 20 závodníků na závod (někdy více někdy méně) ... a letošek začínáme téměř se 40kou? to není zlé! ... bohužel jak se ukázalo tuto sobotu ... velký počet závodníků vyžaduje preciznější kontrolu bodů... jak u přejímek tak u součtů...bude třeba posílit organizační tým a zlepšit jeho vzájemnou spolupráci. Toto téma již řešíme a bude zjednána náprava ... sobotní chyby vzniklé organizací nejsou přípustné a děláme si tím ostudu!
Abychom se také pochvalili :-D ... podařilo se nám zlepšit "krásno" tratě ... osazene bannery 1/10 .. cílovými "vlajkami" ... stále džíme heslo "klobása pro všechny" ikdyž jsme měli strach, že s větším počtem závodníků to nebude možné ... sponzoři se nás také drží, ba i přibívají..tzn. stále Vám máme co rozdávat! Prodej RC věciček byl v Děkanských Skalinách také hojně zastoupen prodejci Loops a RC Offroad.
Stále je tedy co
zlepšovat a ani na příštím Kokořínském RC Adventure Scale Trophy se nebudeme .. nebudete nudit! :YOP:
Držme si palce a doufám, že Kokořín bude také hojně zastoupen závodníky! TĚŠÍME SE!!!!