Dosiel som na to. Modely roofrack a load fuel mali vela CDT objektov, ktore neboli polinkovane dohromady. Dal som ich dokopy a uz je to OK.
Hein zo spintires.nl sa stazoval, ze mu to v MP parkrat padlo pri nahadzovani niektorych addonov. Musim pozriet este toto. Tusim, kde je chyba, no treba to overit - pravdepodobne socket pre roofrack nema parentframe, obvykle prave toto zhadzuje MP.
maztekk píše:Nech to jak je. Naviják na zahrádce nikdo nevozí, ten point použiješ jen jako jištění proti převrácení. Popojedeš a auto si srovnáš, potom jedeme dál.
To je pravda ale existuju kladky,i ked to v hre nieje vidiet ;-)
A není to to samé, když kladku od navijáku zahákneš za zahrádku? Dle mého názoru by si to na autě 1/1 v životě neudělal. Na místo toho by ses pojistil o strom co máš po boku auta a nebo hledal jiné řešení. Vše jiné vůči kastly rovná se destrukci.
T813 je vedla Phoenixu ako sliapacie auticko. Stale som si myslel, ze mam ten model zle zoskalovany :twisted: Vratim sa ale este k LR : Kedze ST+ podporuje prepisanie "brodivosti" auta addonom, dost silne premyslam nad modifikaciou LR tak, ze zakladnu brodivost znizim na dolnu hranu okien, resp. kusok pod nu, no addonom obsahujucim snorchel ju nastavim az po koniec snorchlu. Bude to podstatne realistickejsie, ako teraz. Ma to ale nevyhodu - pokial nebude nainstalovany ST+, Landik toho vela neprebrodi. Co vy na to ?
Jedna z moznosti je vydat este jednu verziu auta prave pre ST+ s totalnou prerabkou parametrov vsetkeho, co sa da pomocou ST+ vylepsit. Do toho sa mi ale velmi nechce.