[quote="no107064"]Moje mapa Siberian Express 2016 s mnoha úpravama, přidány nové cesty (vypadají jako ty předtím, ale mají jiné chování s bořením) plno pastí, nějaká ta zkratka, někde prodloužení lepší cestou. Dá se na mapě jezdit i s dlouhýma návěsama, někdy obtížně, ale dá se. Například kopce jsou většinou z hlíněných cest těch upravených, že se auta neboří, takže není utrpení tahat návěs do kopce a přitom se brodit v bahně.
Cesta dlouhá cca 12km, je tam plno startovacích aut a původních aut s certifikovanýma modama, protože v těchto podmínkách při neopatrné jízdě je možné celkem lehce o auto přijít ... pokud teda nehrajete lehkou obtížnost, to si ho pak můžete teleportovat kam chcete.
Je tam zkratka z hlavní základny zadem hnedka k pile, ale zpátky se už nedá jet, takže potom celou trasu 12km
Doporučuji spíše na silnějších PC ... já mám celkem slušný a v poho, ale na slabších PC se to bude asi místy trhat, tuto mapu upravuji už přes půl roku, takže je celkem propracovaná do detailů.
https://ulozto.cz/xz9VoFoZ/siberian-express-2016-rarDíky za mapu . Já se snažím projet už měsíc předchozí verzi . Tady je taky jenom ruční nakládka? Trošku mně to mrzí protože na T805 nejde ručně nakládat . Jo a v té předchozí verzi byl problém se středníma kládama . Měli jenom jeden nakládací bod , takže nešli naložit . Ale stačilo smazat jeden soubor . I tak děkuji za skvělou mapu.