Tak po nějaké době zase pár řádku..
Auto maká a já jsem mooc spokojen..Mám sice pár věciček co musim ještě vychytat ale jinak ok..
První je že občas se stane že přední a to i na rámu či karoserii + zadek začnou při vypnutých světlech stroboskopovat..nevím čím to je..když na dálku světla zapnu svítí..stroboskop nic..vypnu světla a zase strobáč..vypnu baterku atd nic..po čase to zase udělá..Bud to nechám a uvidím co se s tím stane..vše to jde přes externi bec..a nebo třeba někdo poradí..
Druhá věc je že když dostává auto záhul praskají osičky v Hexech.. to vyřeším koupí novejch na šroubek..až najdu 9mm Hexy.. :-)
Tak a ted něco z dění..
Byl jsem s Autem na 4. ročník Narozeninového závodu ve Vimperku 7.5.2016.. uplně super zážitek pro mého Buřtíka super poježdění, lidi a v trialku kterej jsem jel poprvé v životě jsem z 28 aut skončil přesně uprostřed.. s 573 t.body a z to bylo cca 200b jen kuli nevyježděnosti.....uvíznutí na převisu a nebo bouda(ta byla jednou a to asi kuli strachu o její rozlámání následovně málo plynu a bylo to,nuu a pak nějaké štouchance)... prostě parádní zkušenost!!
A blížila se další akce a to RC AST Děkanské Skaliny 21.5..kde po přečtení pravidel jsem zjistil že nemám pár doplnků které zbytečně navyšují body..tak jsem se pár dní před akcí do toho pustil...
SPZ

Lékárna
myslím že se povedlo za minimum času

RC AST Děkanské Skaliny 21.5.. Kde jseme s klukama z Ort.. Wolf a Bowl a Kali99 + brácha s kterýma jsem jel v teamu a bylo mooc srandy a parádní poježdění.. tahání.. lana. kotvy. navijáky atd.. bylo cca 40 aut a počasí, tratě a lidi prostě vše vážně masakr.. Konečně jsem poznal a viděl ksichtíky i pár lidiček které jsem znal zatím jen dle nicku z fora..
Závody dopadly nad mé očekávání..a.to tak že jsem dojel na
Super 3 Místě v kategorii Offroad Class což jsem vůbec nečekal a děkuji teamu kterej mě párkrát dostal na kola.. Super strávená Sobota

Tak krátké shrnutí dvou krásných akcí..