Klucí já už asi přišel na to čím jsou ty vaše závady.Vzpomeňte na naše předky,bohům je třeba přinášet obětiny.Než vlezem do lesa rozděláme oheň pro sv Fabiana a každý do něj hodí to co mu na autě nejvíc odchází,ten servo, druhý regulátor,další motor.Uvidíte že budete jezdit bez poruch. :tleskam: (teda pokud zase nepolezete do vody) :-D :-D :-D :CIAO:
proč máte závady? :-) Furt se v tom rejpete, měníte, vylepšujete a ono to to auto nechce. Pak lítáte ve vodě a je to. Musíte jako já. Langsam, pohoda, měnit jen tyčky a žádnou elektroniku. Už se za váma hoši těším. Jen nevím kdy. ;-) Dnes mi to nedalo a vytáhl jsem HPI Bullet, abych to na chvilku provětral u domu. Dal jsem tomu novej pastorek. Z 10z na 15z při stejném spuru. Pánové to je fofr jako prase. Motor byl ok a nebyl ani bílej po 15 min ježdění. ;-) Raketa hadr. Až z tý rychlosti šel strach. Ještě tomu zkusím dát 3S, a pak už jen křídla.
Bahnu zdar! P
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
8o 8o 8o díky moc Ládo to je přesně to co bych si představoval, už jsme to poslal Kubovi a není problém to udělat :HOPS: . Ale tak jak s tím jezdí v tom videu já nee, to bude leštěnka věřím si :-D
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
To víš že to tak dopadne já si jen tahám triko :-D , ono by to bez toho fakt nebylo ono a hlavně by si nezasloužil samolepku Brdské bandy, byla by to černá ovce :-D :-D
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima