V12 píše:Poriesene. Nejako som zabudol prepnut viditelnost :oops:
Jediná chybička co jsem našel je když dáš"Protrctor" ochranu světel a zrcatek tak je asi o 1 metr před autem. Jinak super práce. Ja bych na to ty nervy neměl :tleskam:
V12 píše:Poriesene. Nejako som zabudol prepnut viditelnost :oops:
V12 píše:Ten Protector tam nepatri. Je to v stave WIP, technicky mod obsahuje iba auto, vsetko ostatne, co nan mozes dat pochadza z Phoenixa 8x8, aj ten Protector. Na WS som to dal na otestovanie, ci pri agresivnej jazde cez prekazky nebude auto vybuchovat v dosledku HAVOK kolizii. Prave z dovodov testovania ma vsetky sockety z Phoenixu 8x8, vo finale to bude samozrejme inak.
A co, ako sa Ti paci to riadenie a nove detaily podvozka ?
EDIT :
Hein uz testoval - http://spintires.nl/test-drive-jamal-8x8/
V12 píše:Hlasim dalsi postup - podarilo sa mi vyrobit aj nejake tie brzdove hadice...
popep3 píše:viem že to sem nepatrí a máte veľa práce a iné starosti okolo modelov len sa chcem spýtať, chlapi patholog, V12 mám jednu otázku nedalo by sa spraviť aby bolo v zrkadlách vidieť do zadu bolo by to super
V12 píše:ST to nepodporuje a je dost iste, ze ani podporovat nebude. Uz stvrt roka nebola ziadna aktualizacia, pri odstranovani nasledkov sabotaze hru dost nechutne skriplovali, takze neocakavam nic dobre. No snad sa mylim.