V12
Píšu hodně

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

Horny obrazok vyzera ako realna fotka z realneho sveta. Az ked sa clovek prizrie na detaily, je vidiet, ze je to pocitacovy model silencom privedeny do sialenstva. Nic lepsie som este v ST nevidel.
V12
Píšu hodně

maztekk píše:To maká jak kráva, už vidím dakarku se stejnými parametry

Hmmm, Fast Assistance 8x8, hmmm, to nie je zly napad. Jedno je ale iste, trial z toho urobim. Ocesem to kolko sa len bude dat, aby vynikli detaily noveho riesenia podvozka. Kedysi davno, ked som este mal cas sledovat Europsky pohar trucktrialu, videl som tam jednu spanielsku P5 bestiu 8x8x8 postavenu z T813. Malo to iba podvozok, trubkovy ram ako buggy, to bolo vsetko. Uz dlhsie sa pohravam myslienkou na takyto truck, nieco ako tzv. mongo auta, ktore v ST uz su.

S tym Jamalom mam ale jeden problem - stale sa odpaja naves. Neviem, kde je chyba, kolizia CDT nenastava, nic do nicoho nezasahuje. Mam skarede podozrenie, ze to bude sposobene HAVOK modelom prenosu sil, ked sa stretne tazke a lahke teleso. Obvykle je vysledkom explozia, no v tomto pripade sa jedna o Addon a Ragdoll constraint, takze to nevybuchne, iba sa odpoji. Kedysi som mal podobny problem s Terrnom a osemkolovym privesom na stredne klady. Po chvili jazdy sa vlek zacal triast, az explodoval a rozmlatil aj auto. Po zmene hmotnosti kolies zo SuperHeavy na Heavy (pouzival som tie iste, ktore boli na aute) tento efekt prestal. No na navesy to neplati. Skusim do modelu pridat novy CDT s poriadnou hmotnostou a tento objekt pouzit ako parent pre socket KamazTrailer. To zabezpeci, ze pomer hmotnosti naves vs jeho parent bude mensi.
no107064
Častý přispěvatel

zidon155 píše:kraska od Bregela - jiz brzy! ;)

dokonalost
V12
Píšu hodně

Takze Jamal uz taha navesy v pohode. Bolo to tymi hmotnostiami. Kedze som ale auto nechcel zatazoval, pohral som sa s hmotnostiami navesov.

A aby bolo Vasilovi na dlhych strekach prijemnejsie, Jamal dostal sleepbox ako priplatkovu vybavu pouzitelnu iba s tocnicou :

Obrázek
maztekk
Veterán fóra

V12 píše:maztekk :
Das takuto cestu s novym Jamalom tou povolenou 60-tkou ?

Aj osmdesátkou, možná trochu hupne :-)
zidon155
Píšu strašně moc!

Obrázek
Obrázek
;)
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
Apseron1
Přispěvatel

V12 píše:Jamal 8x8 na plne animovanom podvozku je na WS v stave WIP, takze iba pre priatelov. Skusajte a komentujte.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =700448504

Jo je to hodně dobrý maká skvěle , smekám před tebou .
Renglon
Přispěvatel

Patholog píše:Obrázek
Obrázek

Konečně je na cestě o čem jsem sníval. To bude muset Zidon a V12 přijít s něčím pořádným :YOP:
Max
Píšu hodně

Sorry za OT:

Ale tim jak se tady řeší pořad samé Tatry a jejich nesmyslné klony a patvary všeho možného v Tatramanii tak samotná podstata hry ST zaniká.

Jakoby jiné vozy všech kategorii neexistovaly??

Czech Stunt Day Ostrava 25.6.2016 jsem vám vyfotil normální stroje s uvedeným názvem.

ObrázekObrázek

ObrázekObrázek

ObrázekObrázek

ObrázekObrázek
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
Apseron1
Přispěvatel

Renglon píše:
Patholog píše:

Konečně je na cestě o čem jsem sníval. To bude muset Zidon a V12 přijít s něčím pořádným :YOP:

Obrázek

Já bych zase rád tuhle AV15 :OK:
jaryn
Přispěvatel

Zdravím Vás všechny fandy ST,

prosím o pomoc se hrou. Kolega se kterým hrávám ST má hru zakoupenou přes steam. Chtěl zkusit mapu Siberian expres pro aktuální verzi hray a mě mapa i hra funguje, jemu ale přestala hra fungovat. Když najede hru má tmavou obrazovku, slyší motor auta, řvát ptáky a hra ho asi (černá obrazovka) hodí do nějaké mapy. Když jsem dal sledování jeho hry (steam) on nevidí nic, já testovací origo mapu, auto origo Ural 4320 a uprostřed čtverec a v něm stopu/ vzorek pneumatik. Chtěl by proto poradit co s tím. Appdata vymazáno, reinstal hry - proveden, c-cleaner-vyčištěno. Stažené mody =0 , integrita na steamu = ověřeno. KDE SE PROSÍM UKLÁDAJÍ (ještě mimo appdata) POZICE VE HŘE?

Děkuji za pomoc.

Jaryn
no107064
Častý přispěvatel

jaryn píše:Zdravím Vás všechny fandy ST,

prosím o pomoc se hrou. Kolega se kterým hrávám ST má hru zakoupenou přes steam. Chtěl zkusit mapu Siberian expres pro aktuální verzi hray a mě mapa i hra funguje, jemu ale přestala hra fungovat. Když najede hru má tmavou obrazovku, slyší motor auta, řvát ptáky a hra ho asi (černá obrazovka) hodí do nějaké mapy. Když jsem dal sledování jeho hry (steam) on nevidí nic, já testovací origo mapu, auto origo Ural 4320 a uprostřed čtverec a v něm stopu/ vzorek pneumatik. Chtěl by proto poradit co s tím. Appdata vymazáno, reinstal hry - proveden, c-cleaner-vyčištěno. Stažené mody =0 , integrita na steamu = ověřeno. KDE SE PROSÍM UKLÁDAJÍ (ještě mimo appdata) POZICE VE HŘE?

Děkuji za pomoc.

Jaryn

jestli ho to hodí do prostřed mapy a má jenom jedno auto tak tam byl nějakej problém u savu (nebo aspoň u mě to tak bylo, když jsem upravoval mapu a rovnou ji testoval z původního savu)
Každopádně mapu stáhnout a naimportovat i s map objekty a mělo by to jet v poho.
jaryn
Přispěvatel

For no107064 :

Děkuji za odpověd. On nevidí nic, má černou obrazovku. To, že je v testovací mapě(origo) jsem zjistil až já, když jsem se připojil ke sledování jeho SP hry (přes steam).ON zkoušel nahodit hru SPINTIRES, ale jen slyšel zvuky ze hry na černé obrazovce. Jinak ,mapu instaloval stejně jako já. Mě jde, jemu to seklo hru. PC má výkonnější jak já. Spíš jde o to, kde ještě mimo appdata mohou být "nějaké zbytky hry". Jestli se to nepere s něčím jiným: vymazaným v appdata , ale ještě někde něco muselo možná zbýt. Nebo se pozice ukládají jen v appdata a nikde jinde?

Děkuji. Jaryn
V12
Píšu hodně

Skusit vymazat C:\Users\UserName\AppData\Roaming\SpinTires\UserSaves. Pride tym o vsetky savegame, ale snad mu to bude fungovat.
V12
Píšu hodně

lukino343 píše:v12 mozeš mi poslat ten mdoel v3s čo si daval do spintiresu? ten z army aj s korbami aj textury v 3ds alebo obj... čim skor .. vdaka moc! :)

Sorry, az teraz som si to vsimol. Ten model uz bohuzial nemam.

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“