Tak taky malý typ na úpravu řízení pro CC-01.
Nejedná se o žádnou Cravler úpravu alá Mrak, nýbrž o funkční (alespoň dle mého názoru) úpravu pro scale auta.
Pro správné fungování by měly být otevřeny oba diferenciály a nainstalován cvrček (Torque Splitter Unit)
To bychom toho ale asi moc venku neprojeli :-(
Inspiraci jsem čerpal zde, tak se nedivte, pokud vám některé úpravy budou povědomé ;-)
1) je potřeba udělat dvoupáku řízení na jedno (řídící) kolo.já osobně jsem jí udělal přilepením druhé páky kloubu řízení (Front Knuckle Arm).
Uřízl jsem páku ze starého dílu, zbrousil a přilepil tak, aby byla co nejblíže k ráfku původního disku.
Možností je samozřejmě více, ale to záleží na vás... Dokonce jsem někde zahlídl, že někdo je i nabízel odlité.
2) Uložení serva dopředu a proříznutí podvozku pro řídící tyč a eventuálně pro páku serva.Uložení serva jsem použil od Mraka závitovou tyčí a páskem plechu.
U řídící tyče je důležité, aby páka serva byla co nejkratší (čím kratší, tím větší síla serva) a páka serva svírala s řídící tyčí pravý úhel (Jinak se dostane páka přes úvrat a nedotočí kola na jednu stranu).
3) SpojovačkaSpojovací tyč je vcelku a veškeré původní řízení je vykuchané. Tyč je 2x lomená cca ve třetinách s prověsem cca 5-10mm a nastavuje na nápravě 1mm rozbíhavost (délka tyče od oka k oku 113mm)

S touto úpravou se mi povedlo zachovat geometrii nápravy a rovnoměrné zatáčení na obě strany. Při propružení se mírně mění sbíhavost, což není nikterak na závadu.
Nastavení sbíhavosti proto provádějte při
plně osazeném autě včetně baterky.

Osobně jsem touto úpravou pouze řešil přendání serva dopředu za minimální náklady (kousek plechu a 3mm závitová tyč s pár matičkama).
Vše ostatní je originál stavebnice a i když je zvětšený propad ramen a úhel zatáčení, tak není potřeba nové poloosy a stačí pouze kosti, které se nezasekávají a poměrně dobře slouží(pokud jim dáte gumičky).