V12 píše:no107064 :
Konecne som sa dostal k Siberian Expressu. Skor by sa to malo volat Siberian Crawl. Je to proste Mapa map ! Nic lepsie som v ST este nevidel. Proste bomba spicka jednica :FINE:
Co to osvetlili xenony mojho expedicneho Jamala ???
Viac ako 2 hodiny mi trvalo odhalenie mapy. Na vozenie dreva som uz nemal nervy. Je obdivuhodne, ako sa Ti podarilo na plochu 1 km x 1 km narvat takmer 15 km ciest. A na zaver ma skoro porazilo, ked som tam objavil ten most spajajuci zaciatocnu garaz s kioskami na drevo. Zaroven ma to potesilo, pretoze si to viem predstavit ako rally mapu. Krajina je na to ako stvorena, ani zabludit sa neda, kedze je tu iba jedna cesta.
Este raz - skvela praca.
Jsem rád, že se mapa líbí a kór ještě od tebe. Mapu jsem udělal cca za 14dní a už přes půl roku ju postupně předělám vylepšuji atd. Například v nové verzi budou jen 3 úkoly (díly STplus si hráči mohou nastavit svoje hotnoty úkolů) a pouze pár zamčených aut a plno stratovacích bodů (aby si hráči na slabších PC taky zahráli, hodně si stěžovali, že je tam toho moc a seká se to) a dále oproti této verzi jsem přidal nové textury cest a lepší rozvžení chování cest (ono je to už i v této verzi co si hrál, ale tady to bude zase o krapet lepší), v mokrých úsecích se budou auta na cestách bořit, a na suchých a kopcích budou hlíněné cesty udusané, tak se bořit nebudou. Dále jsem pak změnil pár úseků mapy, které mě přišly nudné až otravné na zajímavější. Plus přidána ještě jedna garáž a benzínka.
Jo a hodně lidí mi psalo abych na mapě neměl cloaky tak tam jsou taky odstraněny.
Takže ve shrnutí si myslím, že mapa bude co se týče hratelnosti lepší.
Jo za těma prknama je skrytá mimozemská loď. Ale v nové verzi tam už není, je tam "tajná elektrárna" která saje vlhkost a okolí kolem ní bude vysušené, stromy vyschlé což už jsou, ale i země bude vyschlá rozpraskaná (jak vyschlé jezero textura)
Každopádně, bych dneska tu mapu mohl vydat. Já ju mám hotovou od víkendu a od té doby jen testuji a ladím věci co se mi nezdají.