jak jako neteče? už se mi povadlo , že mi ukapnul.... čím to letuju to já nevim je to takovej drát se švem... co koupil čenda... a bude to znít jako , že nechci aby si to někdo koupil taky , ale v tom krámě taky nevěděli co to je... tata to tam koupil pak se to válelo dloouho doma až sem to vyzkoušel a fungovalo to... tak říkam at toho koupí vic a kdyz to chtěl znova tak vubec nevěděli co chce... nakonec to tam tata někde našel v regalu a ten prodavač řikal , že neví kde se to tam vzalo ani nevěděl kolik za to má chtít:D
jinak jako recenze to nejsem ten pravej asi :D chvilku mi to trvalo něco dobře slepit .. když sem to zkoušel na kousku tak to bylo vždycky v pohodě a krasně sem to spájel... ale když sem si to naohýbal a chtěl něco už co bude jezdit tak mi to dělalo kuličky... málo sem to ohřejval no.... jinak mi nejde něco pripájet do spoje kde už je spájeno... než sletuju to nový tak to stary se mi odletuje... ale to je asi o šikovnosti jenom... já moc nejsem.... když to ohřeješ moc uděla ten hliník puchýřky pak to sletuješ , když to ohřejes ještě víc tak to ukápne... ideálně je to těsně předtim než se udělaj puchýřky , ale to prostě nvm jak se trefuje:D
to je ta pájka v tom dratu je nejakej něco... dělá to předpokladam atmosferu ochranou

a ohen mam tohle 650kč myslim to stalo i s lahví... v baumarktu nebo co to je od toho globusu

" Pitbull tires! ... other tires are a joke! "
" Seru na poli , jezdím pro body... "