haiso píše:nejaky ty branky poradit s ceho to bude nejlepsi zbodnout by šiklo. :-p . ;-).... jo s platem pocitam je uz tvoje.. se ale hlavne jeste pripomen az pojedu na expe... :YOP:
haiso píše:nejaky ty branky poradit s ceho to bude nejlepsi zbodnout by šiklo. :-p . ;-).... jo s platem pocitam je uz tvoje.. se ale hlavne jeste pripomen az pojedu na expe... :YOP:
tomyprodejcz píše:Tak jsem si to přečetl a za mě bych upravil, změnu směru tedy couvání bez trestných bodů a projetí sekce bych dal bez časového omezení. Taky bych tam zakomponoval pomoc od druhého auta ať už jen lanem a nebo navijákem nevím třeba za 10 trestných bodů za každou pomoc.
Jsou to jen návrhy na to jak si to více užít a udělat z toho i týmový trial ;-) , ale super práce Rosto, jak to má už takovouto formu začínám se těšit :HOPS:
tomyprodejcz píše:haiso píše:nejaky ty branky poradit s ceho to bude nejlepsi zbodnout by šiklo. :-p . ;-).... jo s platem pocitam je uz tvoje.. se ale hlavne jeste pripomen az pojedu na expe... :YOP:
Karel myslí toto http://www.naradi-stavebniny.cz/drat-s-okem-250/ což je laciné a elegantní řešení a já chci jen svoje branky nehodlám se dělit :-D :-D :-D :-D :-D
Mara píše:Tom si tam může místo branky postavit dvě flašky Božolé :-D