no107064
Častý přispěvatel

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

Coach píše:
no107064 píše:
Coach píše:Hey ľudia čo je toto?!
http://stmods.ru/mods/tatra_815_v1_0_by ... _03_03_16/
RedPow dal zadara tatry?

Zkus, ale podle obrázků to je nesteamová verze jen těch dvou tater (celkem je 6 typů) ten soubor pro nonsteam mám taky (redpow poslal, když jsem si kupoval tu tatru), mám teda i nonsteam všech šesti tater.

Nonsteam všetkých 6 tatier získam iba kúpením?

takže to je to co redpow posílal když jsem si to od něj koupil, když ještě byly ty tatry jen dvě, tak to někdo vypustil ... nebo redpow dal zdarma jen ty dvě
Coach
Přispěvatel

V12 píše:
Coach píše:A hlavne tej žltej chýba textúra interiéru :(.

Nic, co by sa nedalo jednoducho poriesit

Good, ak by sa ti chcelo a mal čas tak sa mrkni na hák vlečky, ten je tiež čudno spravený
V12
Píšu hodně

Paradny Ponsse Buffalo :
Obrázek
ako inak, opat z FarmSimu. A nikomu z adminov to nevadi. Hlavne ze ked som tam dal V3S ja a po mne este ktosi, do dvoch dni bola zrusena :evil:
V12
Píšu hodně

Po mnohych experimentoch sa mi podarilo naladit novy podvozok takmer do dokonalosti - uz nevykazuje takmer ziadne znamky gumovosti pod velkou zatazou a uz netrasie, ako Skoda Rapid na blivancoch vod berusky. Zatial je upraveny iba Phoenix 8x8, Jamal 8x8 upravim hned, ako budem mat cas.
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Paradny Ponsse Buffalo :

ako inak, opat z FarmSimu. A nikomu z adminov to nevadi. Hlavne ze ked som tam dal V3S ja a po mne este ktosi, do dvoch dni bola zrusena :evil:

zkloubit FS an ST tak by to bylo hodně krutý
lukino343
Přispěvatel

no107064 píše:
V12 píše:Paradny Ponsse Buffalo :

zkloubit FS an ST tak by to bylo hodně krutý

fs vyraba gians.. armu a dayz vyrabaju česi.. vravel som ti tiez na phoenixa ze nemusiš nič menit lebo nikoho to netrapi skadial je ten model.. takisto s fallout 4 je kamion v spintires a nikoho to netrapi.. vobec nikoho netrapi nič len poje*anych debilov z army.. ale inak nikoho ani 2k game čo su tiez česi.. z mafie 2 su modely tiez v spintires a inych hrach..
V12
Píšu hodně

Velmi by ma zaujimalo, ci ma Arma tu V3S kupenu od nejakeho modelara. Pretoze podla vsetkeho ju robil Max Dimitiev a nie BohemiaSoft, ci ako sa to teraz volaju. Phoenixa som upravovat musel, v case ked som ho robil to totiz inak neslo, na podvozku bolo vela veci, ktore by sa nehybali a velmi by to bolo vidiet. Ta V3S ma ale neskutocne hneva.

Inak uz aj Jamal 8x8 je upraveny. Podstata uprav Phoenixu 8x8 a Jamala 8x8 spociva v 2 veciach :
- zvysenie hmotnosti hlavneho podvozku zo 4 na 8 ton
- znizenie hmotnosti polnaprav z 1.5 tony na 1 tonu, co je sice stale privela, ale hmotnost 500 kg Havok uz neuhandluje a model bude prilis gumovy.
Dlho som nevedel naladit parametre tak, aby bol hlavny ram tazsi ako tie 4 tony, pretoze s 8x1.5 tony na polnapravy by to vychadzalo na nerealisticku hmotnost. No nakoniec som posunul horne pomocne cdt d001 az d008 podstatne nizsie, cim boli eliminovane klopne momenty od sil vznikajucich pri naraze kolesa na prekazku, co zabranilo otacaniu celeho ulozenia a tym aj posunu polnapravy dopredu - dozadu. Cely ten system podvozka je teraz podstatne tuhsi aj pri radikalnom znizeni hmotnosti polnaprav. Este zostava doriesit rucnu brzdu, ktora je prislaba na to, aby udrzala auto vo svahu. Cele je to nejake divne, ucinnost rucnej brzdy totiz zavisi na hmotnosti kolies (cim tazsie kolesa, tym lepsia ucinnost RB) a podla vsetkeho aj na hmotnosti rodicovskych objektov pre kolesa, ked su rodicia lahsi, RB funguje lepsie. Dostal som tip, ze by sa dala urobit fyzikalna brzda vo forme brzdnych spalkov, ako ma lokomotiva z oboch stran kolies, existuje vraj nejaky sposob, ako spriahnut funkcie ovladaca hry (klavesnica, gamepad, XBox controller atd.) s PoweredConstraints.
Coach
Přispěvatel

@V12: Ako si pridal textúru kabíny na žltú 815?
lukino343
Přispěvatel

V12 píše:Velmi by ma zaujimalo, ci ma Arma tu V3S kupenu od nejakeho modelara. Pretoze podla vsetkeho ju robil Max Dimitiev a nie BohemiaSoft, ci ako sa to teraz volaju. Phoenixa som upravovat musel, v case ked som ho robil to totiz inak neslo, na podvozku bolo vela veci, ktore by sa nehybali a velmi by to bolo vidiet. Ta V3S ma ale neskutocne hneva.

Inak uz aj Jamal 8x8 je upraveny. Podstata uprav Phoenixu 8x8 a Jamala 8x8 spociva v 2 veciach :
- zvysenie hmotnosti hlavneho podvozku zo 4 na 8 ton
- znizenie hmotnosti polnaprav z 1.5 tony na 1 tonu, co je sice stale privela, ale hmotnost 500 kg Havok uz neuhandluje a model bude prilis gumovy.
Dlho som nevedel naladit parametre tak, aby bol hlavny ram tazsi ako tie 4 tony, pretoze s 8x1.5 tony na polnapravy by to vychadzalo na nerealisticku hmotnost. No nakoniec som posunul horne pomocne cdt d001 az d008 podstatne nizsie, cim boli eliminovane klopne momenty od sil vznikajucich pri naraze kolesa na prekazku, co zabranilo otacaniu celeho ulozenia a tym aj posunu polnapravy dopredu - dozadu. Cely ten system podvozka je teraz podstatne tuhsi aj pri radikalnom znizeni hmotnosti polnaprav. Este zostava doriesit rucnu brzdu, ktora je prislaba na to, aby udrzala auto vo svahu. Cele je to nejake divne, ucinnost rucnej brzdy totiz zavisi na hmotnosti kolies (cim tazsie kolesa, tym lepsia ucinnost RB) a podla vsetkeho aj na hmotnosti rodicovskych objektov pre kolesa, ked su rodicia lahsi, RB funguje lepsie. Dostal som tip, ze by sa dala urobit fyzikalna brzda vo forme brzdnych spalkov, ako ma lokomotiva z oboch stran kolies, existuje vraj nejaky sposob, ako spriahnut funkcie ovladaca hry (klavesnica, gamepad, XBox controller atd.) s PoweredConstraints.

myslim phoenix ze odoberat veci s kabiny atd aby nebolo ako povodne.. napriklad tie predne a horne svetla dost tam chybaju a v lese by sa dost zišli..a max ju nerobil
V12
Píšu hodně

Coach :
V adresari media/meshes/trucks je subor tatra2.xml, v nom treba najst :
MeshParts="Box002"
a prepisat DiffuseMap="tatra/truck/salon_yel.tga" na DiffuseMap="tatra/truck/salon.tga"

lukino :
Povodne bola ta V3S uz vo verzii 2014, pouzil som ju niekolkokrat v mojich starych mapach. A ked si dobre pamatam, v popise suboru bol spomenuty autor Arraial ako autor modelu a Max ako autor konverzie pre ST. To iste potom bolo aj na modsgamimg.ru - znamych to vykradacov vsetkeho mozneho. Okrem toho existovala este jedna verzia, v podstate bola totozna s touto spomenutou, ale sa nekrutila, mala blby kolizny model a na narazniku nebola SPZ. Kto robil tu, netusim.
Nuz a potom je tu este jedna verzia, vyzera, ze je to ukradnute z workshopu - http://www.worldofmods.com/spin-tires/c ... 30316.html, podla kolies mam dokonca dojem, ze sa jedna prave o tu, co som tam daval ja. Tato je na 100% ta moja - poznam to podla pridanej TT verzie - http://spintires-mods.com/spintires-25-12-15c/ Opat ako autor Max Dimitriev. Takze neviem. Vsetko to vyzera tak, ze to do Army v podstate ukradli bez citacie autora a teraz sa hraju na velkych sefov.

Richi :
Konecne som updatoval map pack v Oovee download manageri, do Waterfallu bol doplneny chybajuci log kiosk.

All :
Na Oovee som nahral obe geocaching mapy, zatial to ale este nepreslo schvalenim. GC1 bola upravena na 3 miestach, reklamovali mi efekt neviditelneho bahna. Pri testovani som to akosi nespozoroval.
Phoenix 8x8 bol opat aktualizovany, bombardovali ma so ziadostami o pridavnu nadrz a cisternu.

Inak testoval som WesternStar jedneho rakusana :

Obrázek

Nadejny projekt, no treba na nom este popracovat.
Strangy.xl
Nově příchozí

V12 píše:Coach :
V adresari media/meshes/trucks je subor tatra2.xml, v nom treba najst :
MeshParts="Box002"
a prepisat DiffuseMap="tatra/truck/salon_yel.tga" na DiffuseMap="tatra/truck/salon.tga"

Ano to je nejjednodušší způsob, ale vnitřek bude červenej, což není ono. Já nic nepřepisoval a raději si udělal z původní textury novou se žlutým odstínem (salon_yel.tga) a nyní to vypadá tak jak má 8)
Pokud by byl zájem, klidně upravenou texturu mohu někam dát ke stažení.
V12
Píšu hodně

Ja tam mam normalny interier...
Obrázek[/quote]
Strangy.xl
Nově příchozí

V12 píše:Ja tam mam normalny interier...

Myslím že nemáš, na první pohled to není moc vidět zvlášť na dlouhé kabině (tam je ta deka), na krátký s okýnkama je to vidět fest. Na dlouhý je vidět na vnitřkách dveří, je to trochu vidět i v tvém screenu. Stačí kouknout na tu texturu salon.tga a hned je vidět že vnitřek červenej :wink:

Někomu to třeba nevadí, ale já mám rád detaily 8)
Coach
Přispěvatel

Strangy.xl píše:
V12 píše:Coach :
Ano to je nejjednodušší způsob, ale vnitřek bude červenej, což není ono. Já nic nepřepisoval a raději si udělal z původní textury novou se žlutým odstínem (salon_yel.tga) a nyní to vypadá tak jak má 8)
Pokud by byl zájem, klidně upravenou texturu mohu někam dát ke stažení.

Ak by si bol taký dobrý, tak to niekam uploadni. Tiež mám rád keď je mód vyladený to posledných detailov ;-) .
Vadí mi ešte ten hák na vlečke, je to aj na červenej aj na žltej:
Obrázek
V12
Píšu hodně

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“