Dlouho jsem sem nic nenapsal, takl udělám krátký report z celkové sezóny :-) no ta pro mě byla celkem na pikaču... na první AST jsem jet nemohl, byl jsem mimo a nestihl bych to, tak jsem jel na Kokořínský, na které jsem se dosti těšil, protože příroda a terén je tam naprosto bombastický... no večerní poježdění bylo celkem v pohodě... bohužel po karambolu s dalším jezdcem jsem zjistil ráno dost nemilé překvapení... střihnuté poloosy vepředu i vzadu, přeštípnutý piny, a dokonce došlo i k očesání zubů v diferenciálu... tak jsem to zkusil dát dohromady bohužel u první branky mi vše začalo přeskakovat a měl jsem smůlu... doma jsem objednal nové díly, bohužel k mé blbosti jsem diferenciál nevymezil podložkou a opět mi to začalo přeskakovat... takže ani na Moravě jsem AST nejel... tam jsem se dostal k 6 brance... :-) :-D no doladil jsem zbytek a jezdilo to v pohodě, odjel jsem pár expedic, a těšil jsem sej ak se věci budou vyvýjet na model hobby... k mému nadšení jsem zjistil že v těle nápravy je už strržený závit zřejmě po pár kotrmelcích, a těhlice zde nedrží... bohužel pro yoty tohle byla poslední tečka... jsou scalové, líbí se mi jak vypadají, ale není na ně spolehnutí... tudíž otázka co dál... nové nápravy jasná volba, jen které vybrat kromě yot... axial jsou super jen se mi nelíbí vzhled... nakousl mě Kuba a volba padla na MST... koupil jsem komplet podovzek... použil nápravy a nechal si kola která dám na vozejk, zbytek jsem prodal do světa... díky tomuto mě přišli nápravy na krásné 2000,- plus nějaké drobné :-) musel jsem díky nápravám trošku předělat podvozek, protože původní tlumiče bych tam nenacpal, musel jsem použít krátké gmady... jinak pokud někdo přemýšlí zda koupit MST, vřele doporučuji protože je to fakt paráda, za málo pěněz mnoho muziky, super rejd, jednoduché, poddajné, a řekl bych i po pár testecgh že to dost vydží... :-) dávám pár fotek z model hobby :-)

nejkrásnější modely :-) :-P

a zase se v tom vrtá....