Prave to je ten problem. Prave sa tym zaoberam. Klzke cesty mi ale nejako velmi nechybaju, predstavim si klince v kolesach. Trapi ma ine - makky sneh. Mozem teren zablatit, ale blato je VZDY hnedocierne, co je kompletne na prd. Inak Draconus z Oovee fora ma do tohto navliekol, ma nieco rozpracovane, nove shadery, particle systemy, z toho ale mam spanielsku dedinu. Zatial skusam, co sa da dosiahnut zakladnymi postupmi.
Viem, on ma do toho tak trochu navliekol. Je s tym jeden zasadny problem - preplacne to vsetko a v tom momente su zasnezene vsetky mapy. To sa mi ale nepaci, preto skusim najst vlastne riesenie. Na jeden problem som ale uz narazil - neviem urobit hlboky makky sneh, pretoze parametre pre teren su globalne. Zrejme to bude chciet spolupracu s localhostom, ten ale uz dlhsi cas na ST kasle, vraj sa nim bude zaoberat az potom, ked vyjde update, co osobne vidim v nedohladne, pretoze XBOX je na rovnakej HW platforme ako PC, takze konverzia NEMOZE trvat 3/4 roka, ako pise Oovee. Zmenit sa musi iba sposob ovladania - musi byt prisposobene jeho kontroleru.