xbs píše:Rosťo, píšu si :mrgreen: už je mi trapný psát tu, žádat o rady a bejt furt bez auta... příští tejden doufám rozhodne ;) Tome díky, taky se těšim ;)
Vůbec to neřeš a klidně se ptej v tvé situaci byl každý ;-) , ale to finální rozhodnutí musíš sám mi tě můžeme akorát lidově řečeno nakopnout správným směrem ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
Oki. Šeštikolku příště dotáhnu na ukázku, musím ještě doladit přenos pohonu. Přece jen má přes 8 kilo a ta když se kutálý, tak všichni utíkaj.. :-D Ale jak říká Georgio, šestikolka má dvě rychlosti a na tu druhou je rychlejší než wraith Tekin.. :-D a taky sežere za chvíli baterku a to doslova.. :-D Akorát teď dva týdny jsem v trapu tak asi jednu expe vynechám... tak se na vás budu těšit potom... :-) už aby byl sníh... :-)
Wraith - tekin ROC412 3100kv + HW XERUN SCT PRO + 3S
Devastator - 6x6 - AR60 - Tekin PRO4 HD + Tekin RX8 + RC4WD AX2
Red Devil - SCX10 - HH Trailmaster PRO 3300kv + LRP Truck Puller + 3S
Arrma Typhon - 1/8 buggy - 4074 2050kv, teking RX8 GEN2, 6S!
aniello1977 píše:Super fotkY Tome dnes ses soustředil a bylo to znát
Díky Michale samotného mi to překvapilo, ale určitě mi pomohla tvoje rada ohledně EXPA a náčelníkovo nakopnutí začít se soustředit a nerozptilovat se :OK: . U tebe byla strašná škoda té břízy měl si velice dobře nakročeno na výhru, ale není všem dnům konec :HOPS:
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
Je tam cena 20 USD/triko a 32 USD pošta za jednu objednávku. Ale max 2 trička na objednávku. Potřebuji jednoho z vás, kdo by to chtěl taky. Pak to vyjde levněji s dopravou. Cena je tedy 2x 20/triko + 32 za dopravu. Dva ks max. Takže asi 900kč triko.
Popřemýšlejte a dejte oznam. Nespěchám.
Bahnu zdar P
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
aniello1977 píše:Super fotkY Tome dnes ses soustředil a bylo to znát
Díky Michale samotného mi to překvapilo, ale určitě mi pomohla tvoje rada ohledně EXPA a náčelníkovo nakopnutí začít se soustředit a nerozptilovat se :OK: . U tebe byla strašná škoda té břízy měl si velice dobře nakročeno na výhru, ale není všem dnům konec :HOPS:
Jak škoda tý břízy??!!! Tady jde o body, není čas na melodramata... :NO: Né, vážně, ještě teď se směju od ucha k uchu, když si vzpomenu na ty hecy :-D :-D :-D Uplně jsem z toho zapomněl fotit, tak jenom dvě od trubky: