Je to chromova barva na velky auta . Ale nic nevydrzi. Musel jsem ji prestrikat a totalne ztratila svou barvu. Tak bude uplne jina barva, jen jeste nevim jaka.
Tu stribrnou mam taky, pouzivam jen na lemy rafku a to tak, ze fouknu do nadobky a steteckem nazdobim vzdy kdyz uz je to moc odrene :mrgreen: . Fakt nedrzi, nejde lakovat... Se nekde otres a hned se to ojebe. Ale radeji bych na tu masku volil nejakou tupou, ale furt stribrnou. V ty cerny se to moc ztraci, to je jediny misto na patrolu kde to neni rovny tak je mi lito ze to nejni videt :-p
Zdravím, tak jsem se rozhodl, že si masku raději namnožím. Proto že to byla piplačka. Tady je pár foteček . Zatím mám jenom formu. Až dorazí resín , tak to odleju. Tak kopie masky je hotová.
Kdo by to byl do tebe řekl! :-D :-D Fakt, parádka!
Těším se, až to vidím naživo! :-)
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Zdárec všichni, tak jsem trošku pokročil , zde jsou fotečky: Auto je v laku, zbývá stříknout chrom lemy a masku. Přidělal jsem přední náraznik, teda vlastně polotovar nárazníku. Zatim čus