No covece, i na tom mobilu se ten zvuk zda preukrutnej :mrgreen: s tim se muze na technickou..? Rozhodne si to sere pekne. Tak s tim v tech 140 zase netahej po dalnici podvalnik, at ti chvili vydrzi a muzes vesele jezdit hycmo pres prikopy
Jako ty značky mě trochu sejří ale bylo to nejrychlejší řešení. Jirko ta nerez roura je hrozně návyková věc, tak bacha ať ti potom zbývá na naftu :-D Mě ta V6 s tím výfukem hrozně baví ale spotřebu ještě nemám změřenou, hlavně jezdím každý den terén žejo. Do práce i z práce, po práci, před spaním a tak :mrgreen: Zdendo díky, však víš. Ty ráfky jsou fakt nádherný a gumy žerou trávu jako pěkně. Zítra dám foto jak jsem dneska řádil :OK:
Tome, vždy jsem chtěl auto které dokáže udělat na přední okně jen průhled od stěračů, budiž splněno a jsem fakt s každého ujetého metru v terénu opravdu nadšen. Kam se srala nějaká discotéka, toto je peklo stroj :-D Je teda pravda že do těch branek (rozuměj stromy) se musíš trefit i s nějakým tím couváním no. :-D Nejvíc mě baví jak si to seru s tím samosvorem jen tak bokem po cestě a najednou hrc a dál už to nejede, připnu předek a frčím si dál jak pán :lol: