poschlmartin
Píšu hodně

Re: FreeKec Brdské bandy

maztekk píše:Tak to asi vyřeším takto :-p

Ty kráso! Tomu říkám přístup. Teda tenhle týpek, to je charakter!!!
gweck
Častý přispěvatel

Já teda pojedu prckem, málo platný závodní sezona 2017 se blíží a já musím trénovat :FINE:
tomyprodejcz
Píšu hodně

To víš že si ho pamatuji hlavní nahazovač na trati, strašně ho to bavilo a nechtěl ti bombra už vrátit :OK: . Opravdu smekám Ládo to by každý neudělal. Kdyby jsi na bombru našel něco v nepořádku písni, leží mi tu poloosy a nějaké další díly rád taky podpořím ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima :-)
Mara
Přispěvatel

gweck píše:Já teda pojedu prckem, málo platný závodní sezona 2017 se blíží a já musím trénovat :FINE:
Jen trénuj Zdendo,budeš mít silnou konkurenci :-D
AXIAL SCX10 "Suzuki Samurai"
Letec
Přispěvatel

maztekk píše:Tak Rosťu si pamatujete né? Ten malý capart co s námi byl tenkrát v lomu Homolák. Rodiče mu nechtějí přispět na nového axíka k vánocům a tak mu asi daruji Bombra ať může drandit s námi. Mám toho kluka dost rád a štve mě přístup jeho matky (tzn. mé sestry) a jejího šamstra. Tak to asi vyřeším takto :-p

Myslel jsem že se jedná o Velkýho Rosťu,ale tohle je jiná. :OK: Pokud mohu nějak přispět ,rád se připojím.Modelářskou omladinu je třeba podporovat. :tleskam: :hura:
CFX-W- Jeep Mighty
CFX-W-Jeep 6kolka
haiso
Píšu strašně moc!

sem si ulevil že Lada myslel malýho Rostu .. to nemam kam davat uz ty auta chlapí.... :-D pokud budes jinak prispet Lado nejakeho stovaka pro mladeho RC jezdce napr. na baterky dej vedet kolik.. sou prece Vánoce :-D :-D
jinak se mi tu nehadejte at se nam z toho nestane parlament.. kazdej si vezme co chce.. a např. rogalo vytahneme na Holej vrch :-D :-D
pokud mam vzit ty branky dejte vedet ale nepredbihat jeste nas ceka vanocni kapr :-D :-D
>VanquischPhoenix>C3Flatgekko>AX Wraith>Waterra TwinH>Bombič>TRX4 JK>Losi RockRey<
[url]http://rohaweb.wordpress.com/[/url] - [url]http://haiso.rajce.idnes.cz/[/url]
Brdské lesy hír
:arrow: viewforum.php?f=82
maztekk
Veterán fóra

Díky za podporu kamarádi, kdyby něco bylo potřeba ozvu se vám. Jediné co vím a chtěl bych vyměnit jsou ty ohnuté spodní linky. O víkendu to rozeberu, hodím report jak to auto vypadá po roce ježdění a uvidíme co se z toho vyklube :OK:
Josefh
Píšu hodně

maztekk píše:Díky za podporu kamarádi, kdyby něco bylo potřeba ozvu se vám. Jediné co vím a chtěl bych vyměnit jsou ty ohnuté spodní linky. O víkendu to rozeberu, hodím report jak to auto vypadá po roce ježdění a uvidíme co se z toho vyklube :OK:

ohnuté linky? No já ti mohu přenechat ty origo co tam byly RTR. Věřím, že ty moje traverzy neohnu.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
gweck
Častý přispěvatel

Nebo já bych mohl udělat duralový :FINE:
Letec
Přispěvatel

maztekk píše:Díky za podporu kamarádi, kdyby něco bylo potřeba ozvu se vám. Jediné co vím a chtěl bych vyměnit jsou ty ohnuté spodní linky. O víkendu to rozeberu, hodím report jak to auto vypadá po roce ježdění a uvidíme co se z toho vyklube :OK:

Mám tu také plast linky,nějak to musíme dát dokupy ,aby ten kluk s námi mohl jezdit.Pokud bude třeba něco koupit napiš. :BYE:
CFX-W- Jeep Mighty
CFX-W-Jeep 6kolka
maztekk
Veterán fóra

Jo Pepo, Svatý Ján vs Bomber a jeho mega skoky daly linkum dost zabrat. Jeden je ohlý do luku, ozvu se a třeba o víkendu bych si pro ně dojel. Díky :OK:
maztekk
Veterán fóra

gweck píše:Nebo já bych mohl udělat duralový :FINE:

Díky Zdendo ale rád bych to nechal v plastu :OK:
xbs
Přispěvatel

hele, když ste tu tak fšickni naměkko, nechcete se složit na mě? :-D
haiso
Píšu strašně moc!

drndo.. ale ty přece Filipe žadný auto letos nechces sem pochopil jinak by si ho už měl ne :?: :-D
>VanquischPhoenix>C3Flatgekko>AX Wraith>Waterra TwinH>Bombič>TRX4 JK>Losi RockRey<
[url]http://rohaweb.wordpress.com/[/url] - [url]http://haiso.rajce.idnes.cz/[/url]
Brdské lesy hír
:arrow: viewforum.php?f=82
tomyprodejcz
Píšu hodně

Já ještě vykramařil ten svůj pojízdný bordel dílů a věci co můžu postrádat: hliníkové beadlock disky 2.2, Ripsawy 2.2 z kitu, poloosy přední i zadní a baterku 2S 5200 mah ( něco má už za sebou ale drží kapacitu ještě statečně ) a pár kravin ještě ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima :-)

Zpět na „Brdské lesy“