Ahoj Bando hlásíme se Zdendou návrat z expe Brdce opět famozní akce, vezmu to ale od začátku. Už příjezd na místo srazu byl díky náledí jak ze hry Need for speed, ale daly jsme to bez újmy pomalu a jistě. Po příjezdu zapojit auta a hurááá směr les. Zdenda měl novu vysílajdu( ten rejd nemá chybu) a měl i nové gumky Duratrax v tu chvíli bylo jasné že o zábavu nebude nouze. Fotky tu:
http://gillettenm.rajce.idnes.cz/Brdce_18.12.2016/#foto před řáděním

Dá se říct že jsme postupovaly šnečím tempem a zkoušely každý kámen, výjezd, boční náklon no zkrátka vše co se dalo a né jednou radši několikrát dokola :-D
Musím říct že jsem velice spokojen jak mi to teď frčí a někdy jsem nechápal kam se i to přes to že bylo všude namrznuto drápe a má vůli jet. A Zdendova Vatera to je strojovna frčí mu to nádherně a to nesundal ani rezervu :OK:

Stoupáme k ohništi

Došlo i na buřty a začalo se uvažovat kam dál, no kam jinam než po stezce po kamzíky kde jezdí ty blázni na kolech dolů a po druhé straně kopce zase nahoru. Tak se vyrazilo klouzalo to fest a aby toho nebylo málo začalo sněžit, tedy boj o holý život :-D . Je to divné ale mě to za takových podmínek bavilo snad ještě více to byla ta správná výzva, nerozbít si hubu :-D

Po zdolání kopce dolů to ovšem chtělo zpět nahoru a přišel na řadu nádherný skalnatý výjezd, kde jsme strávily pěknou chvíli a chrochtaly blahem a hledaly cestu kudy vlastně nahoru mimochem trial by tu neměl chybu ;-)

Po výjezdu na vrchol proběhla menší oprava povolených šroubků ( samozřejmě na Axíku :-D ) a bylo chtě nechtě načase vrátit se k autům a vyrazit směr domov po cestě se ještě trochu zablblo na zmrzlém něčem těžko říct co to bylo asi bažina . Toť celá naše expe se Zdendou mám krásně vyčištěnou hlavu snad mi to do další akce vystačí ;-)
Takhle vypadal Prcek po výjezdu :-D

Na Ledě

Poslední závěrečná