Ahoj lidi, tak ten olej 36wt je v pohodě, hezky tlumí, ani málo, ani moc, myslím, že tak akorát.
Objednaná ramena (určená pro Acme Trooper/Flash/Raptor) jsou sice designově stejná, rozměry také sedí, až na délku ramen. Ta je asi o 2mm kratší. Naštěstí to jde vyladit díky dlouhému závitu na kulovém kloubu, takže to neřeším.
Zatím jsem vyrobil "bordelkryt" a pak se pustil do podběhů, načež ty jsem vyhodil, protože by musely být ke karoserii přidělané a to nechci. Udělal jsem tedy dvojitý "bordelkryt" a druhý dávám, když je mokro nebo sníh. funguje bezvadně, po hodině ježdění nebylo v prostoru elektroniky skoro nic (jen dírou táhla řízení se tam něco samozřejmě dostalo).
V plánu je ještě vícerychlostní převodovka, protože 50km/h je fakt moc. Buď se mi podaří něco vyrobit, nebo tam šoupnu alespoň redukční planetovou převodovku 2:1 (nefunkční akuvrtačky jsou už na cestě) :mrgreen:
No a nemohl jsem odolat a vyrobil jsem světla, protože auto prostě musí svítit, níže pár foteček :wink:

A jedna z výletu venku

PS:. ten viditelný zimní "bordelkryt" je zatím udělaný z kalendáře a polepený izolepou kvůli voděodolnosti (než seženu vhodný materiál), tak mne nekamenujte :lol: