Ládo díky, ta samolepka masky není divná je přímo hrozná to mi tam hrozně štve :-( , s tím se musí taky něco udělat jen nevím zatím co :-p . Jinak moc díky kluci za přání k svátku v neděli to rozjedem, přežerem se klobásama :-D
Naposledy upravil(a) tomyprodejcz dne 07.03.2017 20:52, celkem upraveno 1 x.
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
.... tak jsem dnes dostal depeši od Leeho, že Jeep Cherokee se zase posune o kus dál. Jeho dílo zdá se hotovo. Snad zítra si to přivezu domů. Pak jen do laku, interier, světla, kola, nějaké prkotiny a pak snad vyjedu na test. :-D Toyotu naposled trápily červy kardanské obecné, tak to se už taky vyřešilo a tak nic nebrání tomu, abych ji příště zase prohnal. A to už klidně i tím příšerným bahnem, kam jste mně všichni mocně povzbuzovali.
Bahnu zdar
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
vzhledem k situaci, která u nás doma vládne, tak nevím kdy budu moct přijet na celý den. Žena toho má dost, protože já jezdím dělat každý den pryč z domu. Normálně dělám z domu. A ona hlídá děti. Zítra jedu s Jonášem do nemocnice na kontrolu. Já si asi vyjedu jen sám brzo ráno v neděli do Cholupičáku. Zkontrolovat to tam. Na 3 Bomber-baterky. Potřebuju vyvětrat palici.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel