Adam62_cz
Píšu strašně moc!

Tahle se mi moc nelíbí.... Spíš takovou nějakou vínovou. :-J
Adam - SPEED Energy Team
- 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale
- 1:10 LR Defender 90 - Offroad
http://adam62cz.rajce.idnes.cz/
cores
Sběratel

Ta červená je strašně světlá,vypadá jak lízátko. :lol: U tý předlohy je nádhernej odstín,zkus ho sehnat a bude to pecka.
Lee93
Veterán fóra
Kontaktovat uživatele: WWW

Jasně, proto to prvně zkouším. Tahle barva je na Wráňovi.. v pondělí koupím tmavší.
Lee's - Frames official e-shop - Jakub
AWayOfLife - Jeep JK
Rajče gallery - Lee93.rajce.net | Lee's - Frames official website - lees-frames.cz | FaceBook group - Lee's - Frames
cores
Sběratel

Mrkni do Hormachu tam mají určitě.Koukal jsem na novej lak na Yotu.
-Kage-
Častý přispěvatel

A ještě takový menší dotaz, jestli to máš opravdu jen šrouby a nebo čep se závitem nakonci ? Něco podobného jsem měl na svojem a závit na šroubu se časem prodřel, takže to mělo menší průměr a tím se hodně zvětšila vůle :? .

A barvu každopádně tmavší ! :wink:
Lee93
Veterán fóra

cores píše:Mrkni do Hormachu tam mají určitě.Koukal jsem na novej lak na Yotu.

Barvy laky maj tady u nas.. Výběr dost velkej. Taky jsem tam koukal na tmavší červenou, když jsem stříkal Wráňu, ale u Wráni 1/1 je světlejší proto jsem jí nevzal.

-Kage- píše:A ještě takový menší dotaz, jestli to máš opravdu jen šrouby a nebo čep se závitem nakonci ? Něco podobného jsem měl na svojem a závit na šroubu se časem prodřel, takže to mělo menší průměr a tím se hodně zvětšila vůle :? .

A barvu každopádně tmavší ! :wink:

Je tam jen šroub a matka. Nechápu, jak se ti mohl sjet závit, dokážu zničit cokoli a jakkoli, ale tohle se mi ještě nepovedlo.
AWayOfLife - Jeep JK
Rajče gallery - Lee93.rajce.net | Lee's - Frames official website - lees-frames.cz | FaceBook group - Lee's - Frames
-Kage-
Častý přispěvatel

Nevim jestli si to dobře pochopil, prodřelo se to v tom místě kde je ta "packa" ... když dřel kov o kov a pusobila na to větší váha tak to šlo s*át, ale nebylo to takhle jak to máš ty, takyto asi nebyl zrovna pevnostní šroub :lol:
Lee93
Veterán fóra

Tak to jo.. já musim sehant měkčí listy.. tyhle jsou fakt nějaký tvrdý. Nemá někdo navíc? :-D
AWayOfLife - Jeep JK
deekay
Píšu hodně

Ja sem pochopil jak to Kage myslel a ma pravdu, nejlepsi zpusob tohodle spojeni je dat pres sroub jeste trubicku a v tech drzacich mit vetsi diry, na tu trubicku. Takhle budes relativne malou plochou toho plechu co se hybe nicit zavit na cepu. Ty mas ted prece tocne ulozeni kde hridel ma na sobe zavit, tzn stycna plocha je minimalni, jen vrcholek zavitu, a to bude do kopru pri zatizeni rychle.
F350 Highlift - Futaba 3PM-2.4
Defender D90 - Spektrum DX6
Lee93
Veterán fóra

deekay píše:Ja sem pochopil jak to Kage myslel a ma pravdu, nejlepsi zpusob tohodle spojeni je dat pres sroub jeste trubicku a v tech drzacich mit vetsi diry, na tu trubicku. Takhle budes relativne malou plochou toho plechu co se hybe nicit zavit na cepu. Ty mas ted prece tocne ulozeni kde hridel ma na sobe zavit, tzn stycna plocha je minimalni, jen vrcholek zavitu, a to bude do kopru pri zatizeni rychle.

Fájn, zbrousím závit a nechám jen na matku na konci. To bude stačit ne?
AWayOfLife - Jeep JK
deekay
Píšu hodně

no musel bys pak tu vuli nejak vymezit

dyz zbrousis zavit zmensis prumer hridele ze 3 na cca 2.5
Idelani je fakt udelat to s tou trubickou

ale uvidis, nech to takhle, vyzkousis si to a az se to odrbe predelas
F350 Highlift - Futaba 3PM-2.4
Defender D90 - Spektrum DX6
milan008
Veterán fóra

chtělo by to tohle, nebude se ti to kývat...

Obrázek
Obrázek
bflmpsvz
Lee93
Veterán fóra

Nebo mě napadlo, prodávaj šrouby, kterým začíná závit až od nějaký délky od hlavy. V dílně jsem jeden našel, má na holý části 3mm a pak je normál M3ka. Závit začíná až 10mm za hlavou. Pak ho zktrátím podle potřeby.
AWayOfLife - Jeep JK
Adam62_cz
Píšu strašně moc!

Tohle by asi vyřešili dva malinký pantíky na sobě, asi tak jako jsou v hospodách lítačky ( dveře co se otvíraj na obě strany) dát je na sebe a nato přičroubovat ten list :idea: jestly mě teda chápete? :?
Adam - SPEED Energy Team
- 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale
- 1:10 LR Defender 90 - Offroad
http://adam62cz.rajce.idnes.cz/
milan008
Veterán fóra

Lee93 píše:Nebo mě napadlo, prodávaj šrouby, kterým začíná závit až od nějaký délky od hlavy. V dílně jsem jeden našel, má na holý části 3mm a pak je normál M3ka. Závit začíná až 10mm za hlavou. Pak ho zktrátím podle potřeby.

no to jsou klasický čepy, jsou různých délek a závit je většiniu jen tak 3mm

v základní stavebnici Toyty nebo forda jich byla spousta, kdo předělával na 4link, tak mu musely zbýt
bflmpsvz

Zpět na „Scale projekty“