Tak po dlouhe dobe jsem byl protahnout Pajero ve snehu a trochu ve vode( zadny blato :evil: ) - snad to bude priste lepsi, az snih vic roztaje :twisted:
Jinak ve videu jsem vyzkousel novinku - kameru z pohledu ridice ;)
deekay píše:zidon: Pekny :) Co mas za kamerku? FCO?
DIKY :oops: :P
Natacel jsem to na mobil - SonyEricsson v630i(+kus izolepy na pripevneni ;) ) - byl to jen pokus jak to bude vypadat - myslim, ze to docela jde.
tak jsme zase byli s gyzmem jezdit a už tam víckrát nepáchnu
takovej humus jsem dlouho neviděl, po 10 minutách jsem měl auto olepený, že nechtělo jet, pak jsem ho zvednul a mělo minimálně kilo navíc...
Tak jsme si dneska byli s Droxou zajezdit v Dablickau, reknu vam, nemelo to chybu ! Krasny pocasi + voda + blato + zbytky snehu + mokra hlina + kameni = dokonale stravene petihodinove odpoledne !
Opravdu perfektní akce, skvělé podmínky a ježdení. Místy trochu prasečí bahýnko. :lol: A taky jsem si celou dobu vozil pod pravým zrcátkem suvenýr, ještě ted tam pořád je. :lol:
Zbytek fotek tady: http://droxa7.rajce.net/Dablicak_27_02_2010
Taky bych rád spatlal videjko ale pořád sem nepřišel jak dostat .MOV do formátu kterej by mi Movie Maker sežral. :evil:
Opravdu pěkné, některé fotky jsou jak z offroad magazínu, jen si malinko pohlídat světlo, případně si víc pohrát s převodem do ČB, ale paráda... :tleskam: