packa vymenena za hlinik + servo ostalo 13,5kg, cize vsetko ide lepsie. dnes som namontoval toto: kolesa na slasha: maju insi offset, cize je to teraz sirsie. jedine kde to sucha je uplne vpredu na max hore. a na stojane:
Tak zo slasha nesedia disky kvoli offsetu. Zhanat original disky z Losi je ako nemat google. Na druhej Losine sa rozsypal klb kardanu, novy kardan stoji cca 40eur. Pouzili sne klbiky od Mexu. Dosli kolesa z Ciny a sedia na chlp: moj podvozkovy set up: Neviem kedy sa dostanem k jazdeniu, uvidim.
Bol som s nou na cyklistickej drahe. Bez AVC je to celkom makacka to ustat aj v zakrutach. Dalsia vec je pri vacsich skokoch to ide dost cumakom dole, coz sice naraznik vykryje, ale pridal som 50g zavazia do falosnej nadrze. Gumy sa daju, su skor take rally. Zajtra skusame dalej. Zatial ziadne zavady. Zname zavady zatial celkovo na modeloch co sledujem: zle odliaty plast houstingu zadnej napravy, vypadnuty kolik z klbu kardanu a disky neskutocne pruzia. Ked sa podari, tak mozno aj video bude
tak video z mojej jazdy nebude, ale mam nahradne: https://www.youtube.com/watch?v=4UfTaQQsnXo Mojej odisla packa od serva, kvalitny cinsky hlinik :-( Proste zodralo to zubky, namontovana TL packa.