Bohus
Uživatel

Re: "SPiNTiRES"

Tak toto je uz nieco lepsie...

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Coach
Uživatel

Škoda, že nevie aj plávať, ale to je asi nereálne spraviť do spintires.
Coach
Uživatel

Ako sa dajú upraviť meshes xml nejakého módu z workshopu? Chcel by som sa trochu pohrať s textúrami na tatru 148 a potrebujem upraviť aj xml.
korvetak
Uživatel

Coach píše:Ako sa dajú upraviť meshes xml nejakého módu z workshopu? Chcel by som sa trochu pohrať s textúrami na tatru 148 a potrebujem upraviť aj xml.

Najdi si v PC složkou - steam/steamapps/workschop/content/263280/575571612/224e869c.zip/classes/truck/sk1t4i a tam je xml. tatry 148 modré, sk1t4g0 je xml zelené a sk1t4tq je oranžový dempr.
Coach
Uživatel

Vďaka korvetak, ale čo som mal stiahnutú z uloz.to, tak tam bolo aj také xml v ktorom bola napísaná cesta odkiaľ má napr. korba brať textúru. To sa nachádzalo v priečinku meshes a tam boli aj súbory s X koncovkou a pri nich bolo aj xml. Mám taký pocit, že z workshopu to je už nejako spojené v jednom súbore :sad: bo nikde to tam nevidím.
korvetak
Uživatel

Coach píše:Vďaka korvetak, ale čo som mal stiahnutú z uloz.to, tak tam bolo aj také xml v ktorom bola napísaná cesta odkiaľ má napr. korba brať textúru. To sa nachádzalo v priečinku meshes a tam boli aj súbory s X koncovkou a pri nich bolo aj xml. Mám taký pocit, že z workshopu to je už nejako spojené v jednom súbore :sad: bo nikde to tam nevidím.

Ano, jde ale zkopírovat a upravit jen xml. a texturu s nastavenou novou cestou (texturu můžeš použít tu z ulož.to po vlastní úpravě) buď přes JSGME nebo přímo do hry bez ostatních částí modu do složky media a bude ti to pracovat taky. Jen pokud změníš název xml. tak nebude mít v nabídce fotku pak ji musíš ještě zkopírovat ze složky bilboards, přejmenovat na to jak jsi nazval auto sám a vytvořit si v media i složku bilboards a máš to funkční. Pokud chceš jen měnit barvy tak stačí hned v složce 224e869c.zip jsou soubory dds a když je otevřeš tuším že v Gimpu 2, tak se dají měnit textury, a lze i změnit v xml auta kterou texturu má používat, takže si můžeš vytvořit vlastní barevné kombinace nezávislé na workschopu s minimem vložených souborů do hry.
Coach
Uživatel

Našiel som spôsob ako to upraviť priamo aj vo workshop verzii. V súbore trucks_sk1t4pn, čo je korba na modru, stačí cez pspad zmeniť názov textúry sk1t4b1__d.dds na napr sk1t4b1__e.dds a už bere inú textúru ako kabína. Hento čo si ty napísal som akosi tomu nepochopil :(.
Coach
Uživatel

No zistil som, že tie textury skrášliť neviem, takže ich nechávam pôvodné :CIAO:
Jedine sklo som spravil čistejšie.
Naposledy upravil(a) Coach dne 23.04.2017 15:39, celkem upraveno 1 x.
Coach
Uživatel

Takto vyzerá to sklo:
Obrázek
no107064
Častý přispěvatel

Pěkný dokument, žádný slečínky jako v truckách na ledě
https://www.youtube.com/watch?v=IKKTR_RHTMo
Max
Píšu hodně

:OK: Obdobné dokumenty jsem v minulosti viděl a je to bomba. Žádné Evropské slečinky za volantama trucku.
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
no107064
Častý přispěvatel

Max píše::OK: Obdobné dokumenty jsem v minulosti viděl a je to bomba. Žádné Evropské slečinky za volantama trucku.

nevíš názvy nebo odkazy jestli je něco podobného na youtube? Tohle je jedinej dokument o řidičích kamionu, který mě bavil a hledal jsem podobné a nenašel.
no107064
Častý přispěvatel

Neví někdo jak nahodit pásy u ptska? Napadlo mě jedině udělat wheelssets jako další typ pásů, které by byly ale úplně ty stejné jen aby se v garáži resetovali a nahodily, ale tohle je pro mě celkem dost složité, nedokázal by to někdo?

Tak ty pásáky jsou pěkně na pikaču, pásy se lepí na betonový bloky, padají u kamenů nebo padlých kmenů ... škoda, celkem jsem z toho byl nadšen, ale pokud to neudělá pavel tak to nebude nikdy použitelný pro hraní
V12
Píšu hodně

Momentalne su pasy urobene len na zaklade STplus. Ten pridava dalsie HAVOK vazby, ktore v hre zjavne nie su podporovane na 100%. Preto je to tak, ako to je.

Serie ma aj Draconus so svojou zimnou konverziou - stale to nema hotove. Ked to nedorobi do jesene, pustim sa do toho ja, ale po svojom. Nebude to take dokonale, ale hlboky sneh a prelamujuci sa lad bude stacit. Ten lad bouzial iba v SinglePlayer rezime, z dovodu programatorskej neschopnosti zdielat vlastnosti objektov cez siet.

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“