sim_ma píše:Už by to měl zidon znovu napsat že měsíc nebo dva a bude aktualizace. 8o
Zidon155 za to nemůže. Pouze tlumočí to co mu je řečeno.
sim_ma píše:Už by to měl zidon znovu napsat že měsíc nebo dva a bude aktualizace. 8o
sim_ma píše:jo to mi je jasné ale vždy jsem se těšil že už brzy bude aktualizace a furt nic ....
zidon155 píše:Jo chce to vydat pres noveho vydavatele - port na konzole + update na PC ... zase mi psal, ze az za mesic - takze tak ;)
A ne*erte me :twisted:
- bud hrajte tak jak to je .. nebo pockejte a hrajte zatim neco jinyho ;) ( ja ted dost mastim War Thunder tak muzeme dat spolu - nick: zidonCZ ;) )
V12 píše:Je to k nicomu, je to prachosprosty navrat k starej verzii z konca roku 2015, ziadny novy fix !!! Ano, zobrazuje kolaje, blaticko sa lepi na kolesa, je vidiet aj vodnu vlnu pri brodeni a ostatne eye-candy somarinky, no neumoznuje pouzit vychytavky poslednej verzie STPlus. Takze MadPepa Rally nadstavba na tialoveho Phoenixa nefunguje, takisto ani 10 kvalt Norgren na Valkyre (cierna osemkolka Phoenix). Zrovna rovnakym sposobom bude postihnuty aj Jamal 8x8. Cize dalsi z ruskych odrbov.
Som hlboko sklamany. Chcel som si kratit cas, kym mi British Airways vrati pilotnu licenciu, co mi zobrali po par zurivych letoch rychlostou M2.27 :mrgreen: