Max
Píšu hodně

Re: "SPiNTiRES"

sim_ma píše:Už by to měl zidon znovu napsat že měsíc nebo dva a bude aktualizace. 8o

Zidon155 za to nemůže. Pouze tlumočí to co mu je řečeno.
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
sim_ma
Častý přispěvatel

jo to mi je jasné ale vždy jsem se těšil že už brzy bude aktualizace a furt nic ....
Max
Píšu hodně

To jsme dva,ale snad se dočkáme pokračování hry.
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
no107064
Častý přispěvatel

sim_ma píše:jo to mi je jasné ale vždy jsem se těšil že už brzy bude aktualizace a furt nic ....

pochybuji, to spíš pavel vydá novou hru jen pod sebou bez oovee
V12
Píšu hodně

Len ci mu to zmluva s Oovee dovoli...
zidon155
Píšu strašně moc!

Jo chce to vydat pres noveho vydavatele - port na konzole + update na PC ... zase mi psal, ze az za mesic - takze tak ;)

A ne*erte me :twisted:
- bud hrajte tak jak to je .. nebo pockejte a hrajte zatim neco jinyho ;) ( ja ted dost mastim War Thunder tak muzeme dat spolu - nick: zidonCZ ;) )
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
V12
Píšu hodně

"Vydat pres novyho vydavatele"
Teraz este tu novu o Cervenej Karkulke :

Obrázek

Ty tym jeho rozpravkam aj veris ? Ked ho raz zazmluvnilo Oovee, tak tu konzolovku cez ineho nevyda, pretoze je to porusenie kontraktu a Oovee ho oberie aj o posledne nohavice. Rovnake porusenie kontraktu je aj vydanie update cez niekoho ineho.
Mal si uz niekedy kontrakt na vytvorenie nejakeho software ? Ja ano. Snad hned prvy bod bola informacia, ze zdrojaky patria "zamestnavatelovi" - teda tomu, kto si ma najal. Hned dalsi bod zasa hovoril nieco v zmysle, ze zdrojove kody nepostupim nikomu dalsiemu mimo zamestnavatela. Oovee by muselo byt riadne svihnute, keby nieco taketo do zmluvy nedali. Su svihnuti dost, ale az natolko - to sa mi verit nechce.

Sorry, pri vsetkej ucte, ale nemohol som inak.
no107064
Častý přispěvatel

zidon155 píše:Jo chce to vydat pres noveho vydavatele - port na konzole + update na PC ... zase mi psal, ze az za mesic - takze tak ;)

A ne*erte me :twisted:
- bud hrajte tak jak to je .. nebo pockejte a hrajte zatim neco jinyho ;) ( ja ted dost mastim War Thunder tak muzeme dat spolu - nick: zidonCZ ;) )

jako že za měsíc něco vydá? jestli jo tak by to bylo nějak rychle ne já čekal, že nějakej ten rok ...
jj War Thunder je pecka hlavně teďka co přidali tu t55A tak se dá hrát top tier i za rusy
V12
Píšu hodně

BA mi vratili licenciu, takze sa majte.
Heathrow, BAWV12, request take off clearance from 27R, IFR to JF Kennedy...
Strangy.xl
Nově příchozí

V12 píše:Je to k nicomu, je to prachosprosty navrat k starej verzii z konca roku 2015, ziadny novy fix !!! Ano, zobrazuje kolaje, blaticko sa lepi na kolesa, je vidiet aj vodnu vlnu pri brodeni a ostatne eye-candy somarinky, no neumoznuje pouzit vychytavky poslednej verzie STPlus. Takze MadPepa Rally nadstavba na tialoveho Phoenixa nefunguje, takisto ani 10 kvalt Norgren na Valkyre (cierna osemkolka Phoenix). Zrovna rovnakym sposobom bude postihnuty aj Jamal 8x8. Cize dalsi z ruskych odrbov.

Som hlboko sklamany. Chcel som si kratit cas, kym mi British Airways vrati pilotnu licenciu, co mi zobrali po par zurivych letoch rychlostou M2.27 :mrgreen:

Nemyslím si že je to k ničemu. Stará verze byla mnohem lepší než ta současná. To spíš ta současná je stará verze. Já za sebe musím říct, že mě funguje všechno co mám a zážitek z jízdy je mnohem lepší. Tak že za mě palec nahoru :OK:
V12
Píšu hodně

Pisali, ze je to fix. No nie je to tak, je to iba rollback. Cize podvod c.1
V starej verzii horsie spravanie sa bahna, menej optimalizovana grafika, obcas vidno nechutne chyby grafiky specialne na ATI, nemoznost pouzitia pasovych vozidiel, nemoznost pouzitia doplnkov modifikujucich zakladne nastavenie aut, myslim, ze aj absencia elektrickeho navijaka (v pripade nakladiakov irelevantne, v pripade expedicnych offroadov nevyhnutne nutne), zvlastne spravanie sa niektorych pokrocilejsich addonov ako napr. riadeny vlek na drevo atd. Dalej nie som si isty, ci pri modeloch s animovanym volantom nejde pri riadeni motor do otacok (opat somarina) - toto som neskusal. Cize za mna palec dole.
Strangy.xl
Nově příchozí

Grafický chyby jsem nezaznamenal, je fakt že mám Gforce. Jinak el. naviják funguje. Je fakt že STPlus je očesanej a asi jak píšeš nefungují pokročilejší věci, ale pro lepší požitek v singlu je to fajn. Používám Jsgme, tak že ten fix snadno vyhodím, pokud chci hrát mulťák, nebo by něco nešlo. Je to fanouškovský "fix", tak že proč se čertit, že tam něco nefunguje, hlavní problém je přeci jinde, ale to tu všichni víme.

Sice pořád nechápu proč ty vychytávky nejsou offiko, zvlášť když jsou ve hře hotové.

...tak možná za" měsíc" :OK:
Pitrsonn
Přispěvatel

K tomu "fixu" -> SP bez hardcore modovania je celkom OK a myslim ze ho robil Draconous, ktory spolu s "TemplarGFX" spravili toto:
[youtube]y_JKsgEmmy0[/youtube]
Ako vyzera to pekne ale to je tak vsetko... dost sa cudujem modderom ze sa este venuju tomu cudu ... ktore je mrtve a neverim ze niekedy este ozije
zidon155
Píšu strašně moc!

Vcera jsem si psal s Pavlem - zase mi napsal tohle ... mno tak uvidime ... budeme cekat a neposerem se z toho, ne? ;) :P

"Well, we have a release date unless we run into some unforseen problems
in around 1-2 month
new PC version and console version at the same time"

Takze tak - jak jsem nakoupil tak prodavam ..
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
Rewqa
Nově příchozí

Za 10 let..... :-D

"It will be released in 1-2 month....."

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“