Já se musím pochlubit Další model do sbírky stodvadecetčtyřek 1:1 je doma. Už chybí jen sedan :-D Po 11 měsících hledání inzerátů jsem dnes přivezl Adolfovi benzínovou kámošku C124 coupe 320 r.v.94 s výkonem 220 koní. Což byl nejsilnější benzín v té době , stejně jako Adolf , akorát v naftě. Nenechte se mást barvou. Není to černá, ale taková tmavá modrá. Přeci nebudu kupovat černé auto, když mám na Adolfa koupený modrý vosk :lol: Ne vážně, ta barva se mi fakt líbí. V určitých úhlech a světle, je černá jak bota a někdy hezky modrá. Bude na tom ještě dost práce a několik investic a bude to krasavice. Vůbec nevím jaké dát jméno :-p Jinak je to, krom nezávislého topení, asi v plné palbě. Kožený interér, výhřívané sedačky. elektricky ovládané sedačky, včetně výsuvu opěrky, el. ovládaná roletka zadního okna, klimatizace, šíbr, el, všechny okna, sklápění zadních opěrek, podavače pásů, automat, stěrače světel, airbagy a original radio a víc repro než standartně. Po cestě domů jsem si hrál s rádiem a zesílil basy a výšky a úplně jsem byl překvapený kvalitou zvuku. To v Adolfu zdaleka nemám. Hned jak jsem přijel domů, tak první co vyleštil, byla hvězda :wink: Ta byla taková začernalá a zajímalo mě zda to půjde vyleštit, nebo to je oloupané, Naštěstí to byla jen špína s kterou si Silichrom poradil velice rychle 8) Na karoserii byly furt fleky. Už jsem to myl v ruční myčce po cestě a nepomohlo to, tak jsem to doma umyl znovu a hned pořádně navoskoval. To krásně prokouklo. Adolf už je krom jedné věci tak nějak kompletní a teď se můžu věnovat bezejmené krásce :HOPS:

Je jen o 10cm kratší jak Adolf :wink:

Na těchto autech se mi hrozně líbí absence B sloupku, kde se po stažení okének vytváří hezký oblouk