Tak jsem zas trochu zamakal. :-) Vytvořil jsem naviják z nepoužívaného serva. Bohužel po připojení do 3 kanálu standartního přijímače Tactik Zlobilo. V nulové poloze se zakmitává a při zapnutí baterky a vysílačky si nepamatuje nulovou polohu. Takže mě napadlo použít další přijímač a ovládání probíhá další vysílačkou na 1 kanálu takže na ovládání řízení. :-) Trošku krkolomné ale funguje to. :-) A další změna je pneu. Originál Axíkové pneu i po prostříhání se po projetí vodou a pak něčím (písek, hrabanka atd) zalepily a bylo po hotovo. Tak snad tyto se budou chovat líp. A navíc jsou to 120mm tak se trochu zvýšila i světlost. :-) a jako bonus jsou disky. Podobné co mám na svojí Koktě v reálu :-D
Ještě jedno info. V každy kole je 80g závaž, + zítra na zadep přidělám cca 200-250g. Teď to má 3,2 kg. A to ještě nevím kolik to bude mít až se vložky v kolech nacucaj vodou. :-.) Rád bych se pohyboval celkově okolo 5kg :-D
TAMIYA CC-01 - Mitsubishi Pajero - Black Edition Sport - upraveno a pryč
AXIAL SCX10 2 - stále jiná bouda
MEX Defender D110
Twl se s tebou nechci fotit auto co kdyby to někdo viděl ??? :-D
Martin Březina 17.y.o Jeep jk truggy - C2 class #sockacétrojka - C3 class Bmw e36 m43b18>m50b25. 1:1 Budu kupovat gaze 69 1:1 Nejdůležitější je výkóóóón !!!! http://martan2002.rajce.idnes.cz/