Tak konečně jsem pořídil pořádnou vysílačku, samozřejmě osvědčenou klasiku a to gt3b.
jediné co zatím mám tak je pojmenovaní modelů a velikost výchylky. Jinak do cela složitá 8o
Jinak maximální spokojenost, hezky sedí dobře se s ní řídí no perfektní investice, teď ještě druhej přijímač a bude to ok.

NavijákMíra jsi jistě pamatuje na neslavné pokusy o naviják, který defakto ještě ani jednou nebyl v provozu.
To už jsem zlepšil, jako rolna jsou dvě destičky k servosaveru do axíka, samozřejmě s upylovaníma zarážkama, a jedna je stočená na aku vrtačce pomocí smirku. uchyt je pomocí 3x M3 šroubku, vedoucí bowden jako má zax z led lampičky, lanko z rybařiny a hák od Jaromíra.

Regulace: Díky nové vysílačce odpadá blbnutí s čimkoliv jiným, takže to pojede přes regulátor, ten už mám taky. (cena 74 kč i s poštou )

Teď akorát řeším co kam zapojit, buď motor ze serva do reglu a regl do přijímače,( což by teoreticky mohlo fungovat ???)
a nebo napájet regl samostatně a do přijímače bez jednoho káblíku ?
další věc je že se rozhoduji jakou rampu, nechci led pásky atp.. takže zatím vede tahle

protože nic vhodnějšího jsem nenašel.