Expedice Koda - velký test auta (10km nahoru/dolů/bahnem/vodou/sněhem/kamenem atd.) :arrow:
http://haiso.rajce.idnes.cz/RC4x4_Exped ... 1.02.2018/První ostrý delší test auta byla v terénu kde bylo snad vše od vody, bahna sněhu jehličí a kamení. Vše fungovalo, nic se nepovolilo a ty pneušky sou zatím pro mne TOP co jsem kdy měl (a to jsem je už testoval i na Wrajtu kde jsem zjistil to samé). Senzorový pohon Tekin naprosto excelentní = Tekin RX4 (ten je voděodolný) s ROC412 3100Kv (ten jsem jen dipoval, coating jsem sehnal až později tak uvidím když to bude blbnout tak to zacoutuju). Dokonalé jsou pomalé jízdy v crawling modu i síla ve zrychlení když chce člověk vyjet nějaký ten kopeček. Týden předtím jsem testoval také senzorovou sestavu ale Ezrun (sice na Wrajtu) ale to se nedá srovnávat v citlivosti ovládání a i ve žravosti baterek.
Takže teď nevím co na autě tunit.. něco se ale časem najde.. všem Bombrům ZDAR a užívejte si tohodle super autíčka :BYE:
Sníh :mrgreen:

Voda :mrgreen:

Double voda :mrgreen:

Písek :mrgreen:

Výhledy :mrgreen:

a kameny .. KOH KODA výhledy v týdle lokalitě mne nenechali bez emocí :-D .. urcite se tam vratime a to na toto místečko :mrgreen: