Tak je to konečně tu. Po dlouhém čekání mi leží na stole patrůlek. Jde o žhavou novinku od Loops Model. Aktuálně mám pouze skelet, ale kompletní doplňky budou následovat za cca 2-3 týdny. Nicméně jejich absence mi nebrání se pustit do stavby, protože ač je bouda parádně odlitá a obsahuje mnoho detailů, je tu pár drobnost, které chci jinak. Tou nezásadnější jsou otevíratelné zadní dveře, kudy mám v plánu měnit baterku. Takže bude následovat nějaké to řezání a broušení.
Naposledy upravil(a) zax dne 27.09.2022 13:34, celkem upraveno 1 x.
Teprve kdyz mas dite prenos genu jsi zajistil, mas cas na modely. Pecka, ze se do nej poustis takhle zhurta, nasad latku! :FINE: jeden borec tu prodava espezetky, von teda nema cas pac ma dite ale nejaky ti udela, krasne se to ozivi :FINE:
Zatím nějak nevím jak do toho, a jak vyřešit panty, tak jsem vyrobil absolutně a naprosto nepotřebnout věc kterou jsem ale musel mít.
Ještě trochu barvy a bude.
Naposledy upravil(a) zax dne 27.09.2022 13:35, celkem upraveno 1 x.
Zatím něják stále nevím, jak vyřešit panty na zadních dveřích, takže v tomhle směru žádný pokrok nenastal. Ale přibila maska, tak jsem se pustil do drobností jako je chladič.
Prvně musím podotknout, že maska hezky na boudu sedne. kluci z Loops mají dobře vyřešený zámky, takže její usazení na místo je docela snadné
Tady je vidět konzole, která drží chladič:
Naposledy upravil(a) zax dne 27.09.2022 13:36, celkem upraveno 1 x.
sWiNe píše:Kurňa tož si ty výkresy všecky pečlivě schovej. Esli nebudeš trvat na originalitě pouze svého kusu, tak tě asi využiju, ať to mám taky hezký 8)