Chtěl jsem ušetřit, tak jsem koupil čistou lesklou bílou OBI ve spreji. Dřív jsem pracoval s TS barvama od Tamiye, ale zkusil jsem OBI. Vyzkoušel jsem ji na hliníkovém zadním dílu karoserie. A ještě že tak. Nejen že triska má malý rozptyl, ale po dvou vrstvách byla barva na polovině dílu matná a na druhé lesklá. Vzal jsem to tedy ještě jednou a díl byl najednou cely matný. Auto jsem chtěl v lesku a tak jsem to vzal lopatkou na stírací losy a ještě za čerstva sundal. Hrozná práce:-)
Došel jsem tedy pro Tamiya TS 26, pure white a rázem bylo po problému. Triska jako rozprašovač a lesk paradní.

Dál jsem chtěl napsat, jak skvěle funguje povoskovaná maskovací páska od hot racing, ale málem mě to kleplo. Lepidlo zůstalo přilepené na šedé barvě. Ale jak to stavím už řadu let a stále něco nakupuju do šuplíku, koupil jsem i před lety maskovací pásku. Ted když jsem ji hledal na netu, už jsem ji ani nenašel. Vše ale vypadá podobně. Takže to přičítám stáří a i modré akrylové barvě z Obi wery well, kterou měla maskovat:-) Naštěstí modrá barva byla opravdu lesklá a i triska lepší.

Lepidlo šlo nakonec dolu alpou francovkou:-) nic jiného jsem doma krome isopropyalkoholu a ředidla 6006 neměl. Že i isopropylalkohol sundával barvu, to mě překvapilo. Francovkou to šlo dobře a karoserie hezky voněla:-) pak jsem ji vodou otřel a v pohodě.

No a výsledek s +- nálepkama....ještě hodlám udělat horní díl palubky černý, černé budíky a na karoserii černý horní lem dveří a prahy s blatníkama....